Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kad se deblja od mesa? Deblja se od spageta, lazanja, kruha, kolaca, torti itd...od mesa i salate bez kruha i bez tone sosa od mali milion kalorija, neces sigurno imati problema s kilazom. Kakve su ovo gluposti?
@Moreno83 alija ustani. Deblja se od mesa. Pogotovi se dijabets dobiva. Pogledaj doku WHAT THE FOOD ima na netflixu.
MESOŽDER.... hahahahah... svašta mi pada na pamet... ;)))))
Znači ne žvače puno... Hoću da kažem da mala izgleda voli da guta :)
@Abyss deep throat :D :D
I voli lagati.nisi se najela ne pamtis 😂
Divna mlada dama. Ipak, zivi dokaz da mozak i ljepota kod zena tesko idu zajedno. Doduse obara prvi postulat o PLAVUSAMA.
FAhro RAdončić je u s om čuvenom interview Pinku Aprila 2015 izjavio da se BiH koncipira kao nosač aviona za islamisitičke napade po evropi te da svaki njen šesti građanin leže gladan u krevet. NAkon 6 mjeseci je bio već uhapšen: te platio ubistvo Ćele te sprječavao svjedoka da svjedoči protiv Keljmendija itd. OStaje u cijeloj priči nejasno da li su građani demokratske BiH gladni u krevetu radi brzog metabolizma kao kod ove dame ili sporog povećanja ili nikakvih prihoda?
Imam ja jedan komad zilavog mesa
Dijete ne mozes od kokaina da se udebljas, kakav metabolizam crni.
Neko je troši dobro,tu je tajna
Očekujem u komentarima komentar tipa : Imam kobasicu za tebe :D :D ako ovako nešto ne pročitam , razočaraću se momentalno u muškinje na klixu :D
Emily, ne rise.
Kažu da kod protoka informacija postoji signal i šum. Danas je sve više više šuma, a sve manje signala.
@Oxygenred ... hahahaha
Joj Hamo vid' joj očnjaka
Ne znam zasto svi ovu skupu kurwu plasiraju u medijski prostor
Jel probala bosanski sudžuk
Cuj mesozder??? Mislite mesojed???
Ne zamjeri
Emyli pojedi klixovce da ne laju
Aaahaahaa, joj slika i poza! "Coconut cake monster" .. "steak and fries" za poziranja. Mozda ti je pun frizider ali ti je stomachic prazan mala ;))