Britanska manekenka
76

Emily Ratajkowski: Mesožder sam i volim jesti, ali se zbog brzog metabolizma ne mogu udebljati

Klix.ba
Manekenka i glumica Emily Ratajkowski gostovala je u američkom talk showu Jimmy Kimmel Live, gdje je priznala da iako ne voli kuhati, voli puno da jede. Ispričala je kako često jede i u krevetu, a savršenu figuru objasnila je genima i brzim metabolizmom.

"Trebate vidjeti moj frižider. To je ludilo. Prepun je indijske i tajlandske hrane koju najčešće jedem u krevetu. Mnogi misle da lažem kad kažem da puno jedem, ali to je stvarno istina. Mesožderka sam i obožavam meso, ali volim i salate", ispričala je Emily.

Coconut cake monster

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ispričala je i kako voli organizirati večere za prijatelje i da tada najčešće kuha zdravu hranu, bez puno šećera i soli. Također tvrdi kako nikada nije bila na dijeti, ali priznaje da redovno vježba i da voli ići u teretanu.

Emily je i ranije izjavljivala da je svjesna toga šta jede i da je veliki poklonik mesa, ali da se trudi imati uravnoteženu prehranu.

Steak and fries 🍴

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Zaista volim jesti meso, ali trudim se napraviti balans i u isto vrijeme se hraniti zdravo te tijelu pružiti energije", rekla je manekenka 2014. godine za magazin Elle.