Privatni ljekar kralja tvrdi
0
"Elvis Presley je umro zbog neredovne stolice"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide go.vno niz ulicu,ide,ide kad naiđe drugo go.v.no i pitao ovog prvog Mogu li i ja sa tobom,Može..i tako sada dva gov.n.eta idu niz ulicu kad eto ti naiđe pro.ljev i proljev pita Moguli i ja sa vama a ona će dva gov.neta Ne mi u društvo primamo samo čvrste momke.
a vidi mu glave ...i on bio sex simbol ha ha ha....o jbt ti zivot....jos slabo srao..neredovno
koje sranje od info....
ne napinji se puno dobit ćeš goru stvar,hemoroide tek će ti onda oči ispadati a normalno sjedenje će ti biti misaona imenica.Narode pokušajte redovno da\"sere.te\",ništa bez redovnog sra.nja.
hoce on da jede mravlje testise,e nek si...
DAJEM KRALJEVSTVO ZA REDOVNU STOLICU
eto, govno ga ubilo :) šalu na stranu, vrlo je gadno kad je tvrda stgolica, oči da ispadnu!
Ja sam od onih koji vjeruju da je Elivis jos uvijek ziv i da sada zivi na nekom egzoticnom ostrvu i uziva, sta vi mislite?
da j e proveo koji mjesec sa crncinma u tamosnjim buvarama jos bi bio ziv..
Govvvno je neunistivo
onda ce Haris zivjeti 100 godina
nemre tvrdo i njem gofno
Sereš??
Eksplodirao
Kralja ubilo go.v.no