Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite da je ovaj lik neki bjednik pa ne bi ga niko ni stapom a on jado voda ljubavnice,jer ima para,tako da su jadne i one i on sam od sebe,a i ova mi je zena glupa sto se ne razvede,ja bi,jer nije sve u parama,a ne vjerujem da je zbog tog ostala s njim,ali cemu i zivot djece sa oba roditelja ako ce ih progonit sjecanja u kojima otac dolazi sa tragom karmina druge zene,a mater place,glupo sve u svemu al eto to je ta evropa i zapad
STVARNO STE VISE DOSADNI S OVIM LIKOM! prestali nam ispijat mozak sa Dzekom a nastavili sa ovim! KOGA VISE BA BRIGA ZA NJEGOV ZIVOT I LJUBAVNICE??
Solidarišem se s njom, on ako je pametan muškarac neka podvuče crtu i okrene se ovoj ljepotici. Žensko je spremno sve oprostiti ako se uvjeri u istinsku ljubav.
Joj Boze mili sto mi idete na zivce vi i vase paralele sa zenama i parama.pa koliko nasih zena ostaje sa pijandurama i svalerima pa razlog nisu pare! Sem toga ova zena sad da izadje iz braka obezbijedila bi i svoje praunuce.Pored toga,potice iz ugledne porodice nije bas da ju je Tiger spasio od gladi i bijede!
e jest odvratan ne bi ga ni briferom objesni gad
Ma nije zbog para nego zbog ljepote......Vidi mu samo majmunska face .....
ma nista se vi ne brinite, zene su takva stvorenja da uvijek imaju svoju racunicu, tako da kako god ona sad odlucila sigurno ce odluciti za dobrobit sebe i svoje djece. a ocigledno ce bolje proci ako ostane sa njim :D
A nije radi PARA ??!