Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je idiot pisao članak? Naslov: "Ekstravagantni način života Johnnyja Deppa mjesečno košta dva miliona dolara" Prvi pasus: "U izvještaju Deppovih bivših mednažera navedeno je da na opremanje i održavanje rezidencija širom svijeta troši 75 miliona dolara mjesečno" Drugi pasus: "Depp u svom vlasništvu ima 45 automobila na koje mjesečno troši milione, dok na jahte troši 18 miliona." Šlag na tortu: "Na VISA kartici ima još 55.000 dolara".
...a on haman za dan potroši 2 miliona...
Po svemu nabrojanom on trosi 2 miliona dnevno...ili je on super bogat, ili su ovi sto "pisu" za Klix super glupi :)
@mikelini9 prije ovo drugo
Ne dirajte ba Johnnyja čovjek je glumčina
Cuo sam isto da ce zaposliti Baketa i Mileta kao licne sofere.
...i ja bi ovako da sam u mogucnosti..
Koja glupost! On ih je zaradio, da sve spiska njegova stvar!
Ako bankrotira, hoce li promijeniti ime u Donny Jepp? To mi bas nako... ime za bankrot.
donji dzep
na porodicu i sestru 10mil a na ispaljivanje pepala pola od tog hahaha
Njegove, pare , neka radi s njima sta hoce, a i ako ode u bankrot, neće ga spasavati porezni obveznici, kao sto je stvar kad banke zapadnu u probleme!!!
sebi čojk zaradio u jednom jedinom životu, obzirom da ih neće ponijeti sa sobom neka ih u sreći potroši
E sad se malo zapitajte zašto ne investuje u akcije,i razne fondove koji mu mogu donjeti još bruku para,a troši lovu na luxuz.Ista stvar je sa onim Šeikovima Arapskim ??
Lik da ima i jednu je... Marku u djepu.. Lik toliko je mocan u nekretninama nakitu i voznom parku i ostalim stvarima da opet kad bi pola prodao imao bi 100-tinjak miliona
Ma pretjerivanje brate
Je li moguce da jos niko nije spomenuo Bakira, napredujemo izgleda
E novinari, sad ste ga pretjerali. 75 miliona mjesecno???
Ekstravagantni zivot prosjecnog Bosnje dnevno kosta i do dvadeset maraka.
Takodje je na rubu bankrota.