Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se ne sahranjuje, ovo se reciklira.
Liči pravo na Angelinu. S leđa, u dugom kaputu, na pristojnoj udaljenosti..., noću.
Andjelina, Severina, ni Edova bomba ne mogu joj prici mogu glumci neki, marke i evrici znam pokrece je temperatura i ovo more punoljetnih avantura Sta bi sve s' tobom volio da radim razmisljam u plicaku dok se hladim a malo dalje cuju se trubaci pjeva Ekrem a ti se mala svlaci Ref. 2x Gola, gola, skini mi se gola mozes gola, mozes i do pola ja sam ovdje turista budi malo nudista Gledam kako odbijas momke ti si cvijet Palma de Majorke i dok setamo padaju maske a ti ucis me neke rijeci spanske Gola, gola ne bih da te molim pola, pola, mogu da te volim htio bi' da te vidim golu moze krevet, moze i na stolu :)) hehe
Zadnja slika.. Zasto ne stave nekakve obloge na kamen oko bazena,pa daj pobogu padne i glavu cu razbit od kamen ! Pa stavi spuzve nekave ili neki mekani materijal.. E vala necu se ja kupat u tom bazenu,kicmu cu slomit !!
Turbonella!!!
2 tanga petice lol
Volio bi malo nesto stavit medju one sisice...cisto radi reda jer ne valja da nema nista medju njima :))))((((
Znaci sisa k'o Agelinina glava.
Ma đe ce ova sa Anđom ?
udaj se za mene, i moji i tvoji problemi će biti riješeni :)
veća sisa nego minion
Prevod sa engl.bi bio "sluga",a to su ti ovi mali zuti simpaticni,ne znam kako se tacno crtic zove
Ovo je turbo rava poredeci sa onom fosnom
te lobenice su ti višak, mogla si ih napraviti i manjima :)
Znaci svaka koja napravi pletenicu je lara croft?
Dobra koka.
Više je dvojnica Lara Croft-a nego prava Angelina