Showbiz
155

Dvojnica Angeline Jolie: Muškarci su nervozni zbog mog izgleda

Klix.ba
Kanadski model Veronika Black (27) liči na holivudsku glumicu Angelinu Jolie, no, to joj trenutno ne donosi ništa dobro, jer uništava njen ljubavni život.

Veronika je imala nekoliko operacija kako bi još više nalikovala na Angelinu. Ipak, to joj nije išlo u korist, jer joj muškarci uopće ne prilaze.

Ona je veoma popularna na Instagramu gdje ima 674.000 pratilaca.

"Sama sam više od godinu dana nakon što sam okončala petogodišnju vezu. Voljela bih upoznati nekog posebnog. Sviđaju mi se stariji muškarci poput Brada Pitta. Iskreno, mislim da me se muškarci plaše zbog mog izgleda. Nekada su toliko nervozni kad razgovaram s njima da počnu da se tresu, što je čudno, jer sam ja normalna osoba i nemaju se čega plašiti. Prilaze mi samo čudaci za koje nisam zainteresovana. Oni postaju grubi i agresivni. Ne prilaze mi normalni momci, a mene je stid da napravim prvi korak", izjavila je Veronika.

Nakon što je povećala usne i grudi, ne prođe nijedan dan a da je neko ne uporedi s Angelinom Jolie.

"Sve se dogodilo preko noći, radila sam u prodavnici kao asistentica, a ljudi su me počeli primjećivati i upoređivati s Angelinom. Ona je zaista predivna i laska mi to", dodala je Kanađanka.

No, u djetinjstvu je doživljavala uvrede.

"Uvrede su počele kada sam imala osam godina i to je trajalo sve dok nisam napunila 18 godina. Imala sam male grudi i lošu frizuru, a bila sam i gojazna. Nikada me nisu zvali na zabave, a govorili su mi i da me neće poželjeti nijedan momak. Momci nisu bili zainteresovani za mene, a prvu vezu sam imala tek sa 18 godina", rekla je Veronika.

Kako bi se osjećala bolje, ona je ugradila implantate i sada ima impresivne grudi. Svakodnevno vježba u teretani i ima savršenu figuru. Njena ljepota je uzrok ljubomore drugih žena koje se plaše da će im oteti njihove partnere.

"Imam samo nekoliko prijateljica, što je tužno, jer sam ja dobra osoba. Dosad sam imala nekoliko momaka, nisam ih varala, niti sam flertovala s oženjenim muškarcima", kazala je dvojnica Angeline Jolie.

Njoj se redovno javljaju korisnici društvenih mreža, koji je također nekad zamijene sa Angelinom.

"Uživam u slobodi, ali bih se voljela zaljubiti i osnovati porodicu. Samo želim naći svog Brada Pitta", završila je Veronika.