Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi ja ovo... gledao na koncertu
albanci penicilin za srbonje
Prelijepa krscanka!!!
Pored Srbije i Hrvatske sada nam i Albanija po portalima svaki dan. Bude dnevnik pričaju 20 minuta šta se dešava u Srbiji i Hrvatskoj. Užas!
Ma ja, Albaniju hvali, Londona se drži
Pa i Džeko hvali BiH a drži se Italije i Evrope. U čemu je problem da neko hvali svoje a profesionalo radi u zemlji gdje su bolji uslovi? Niti bi dua postala planetarno popularna da živi na Kosovu ili Albaniji, a da džeko igra u BiH znamo kako bi bio popularan. Na kraju krajeva, žena je rođena u Engleskoj.
Ovo je dobar mačić a ne onaj gargamel kvazinavijački
Sto otkrivenije d.pe veci ponos
🇦🇱🇽🇰
Žena planetarna zvijezda rođena u Velikoj Britaniji i sa ponosom pokazuje odakle je porijeklom. Dok “naša” Hana sa svojim bibanom oblači dres Hrvatske ne bi li se ulizala hrvatima i zaradila nešto od klikova i lajkova. Ovo vam je očit primjer šljama kao što je Hana i veličine kao što su Dua Lipa, Lana Pudar i i svi koji pored svega vole svoje i ne stide se toga.
Pa druze moj kod nas je to normalno. Prodali bi svoje za kutiju cigara.
Gdje ces bolan " konjsku glavu" za koju niko nigdje van " tamnog vilajeta" i Hrvatske nikada nije cuo, koja ne zna ni sta je po profesiji, porediti sa jednom od trenutno najpopularnijih pjevacica na planeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)