Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam dal ste vi primjetil,al na prvoj slici ovaj ga vojnik odmjerava (Plaho)
JOS KADA BI GA SA NOGAMA NAPRIJED U KUCI VRATILI ....
Tvoja glupost je nedostizna, to se nece moci ni za 150 godina sustici...
Pojma vi nemate o islamu, pojma vi nemate o talibanima... Ovaj idiot pise o tome da BRACA u afghanistanu proizvode drogu...pa idiote procitaj nesto, dok je su talibani vladali afghanistanom proizvodnja opijuma je bila 3% od danasnje(i to na prostorima sjevernog afghansitana gdje i nisu bili jaki) Dolaskom okupatora ponovo je opijum broj 1. zanimanje a ti pripisujes to TALIBANIMA Saznaj zbog cega su osnovani talibani, sta znaci TALIB i za sto se bore i tek tad napisi nesto o ljudima poput njih
Vozdra raja ,imal pic..ke ovde ?? Jeb..em AKADEMIKU staru u pakshu, Pipi takodzer !!
istina 23.05.2010. u 16:15 JEVREJI SU SRUSILI TORNJEVE WTC -a. to je jasno ko dan. pozdrav svima. jevreji su fasi.isti , kojima ce doci kraj ABD. SAMO POLAKO, NICIJA NIJE DO ZORE GORILA. Ovaj \"istina\"je blago rečeno otišao u tačku.Znaju se i imena i prezimena terorista a on opet kaže Jevreji.ccc
\"ok\" i \"istina\" su u potpunosti u pravu. svaka cast.
NADAM SE DA JE BIO EFIKASNIJI OD ESVARDA LIMONOVA NAD SARAJEVOM :)
JEVREJI SU SRUSILI TORNJEVE WTC -a. to je jasno ko dan. pozdrav svima. jevreji su fasi.isti , kojima ce doci kraj ABD. SAMO POLAKO, NICIJA NIJE DO ZORE GORILA.
MOZETE VI G.LUPANI PRICATI STA HOCETE, ALI AFGANISTAN JE NEPOKORENA ZEMLJA, A TO U PRIJEVODU I ZNACI AFGANISTAN, AKO NISTE ZNALI. BEKAM JE OBICNA B.UDALA FASISTICKE I RATNOHUSKACKE AMERIKE. ALI , SVE CE DOCI NA SVOJE, KAD TAD, ZIVIO AFGANISTAN.
ZALOSNO JE KAKO MUSLIMANI U BOSNI SVE VISE POSTAJU ZAOSTALI I INDTELEKTUALNO I DUHOVNO.. ONO SVE STO SU DOBILI U TITINO DOBA, IZGUBISE U ALIJINOM.. nema veze..zato srbi i hrvati vec bjeze godinama ispred njih .. a za pedesetk ce biti razlika ko izmedju izraela i arapa... 800 godina ..
To Cile
i BEK u borbi protiv ISLAMSKOG TERORIZMA..RAK RANE 21 STOLJECA
Ako nisi zvanično vehabija onda si nezvanično,il posjećuješ njihove sajtove,il čitaš njihovu literaturu.Termin\"braća\"NAJVIŠE koriste vehabije i još jedan termin najviše koriste vehabije a to je nevjernici ili novotari.Eto koliko oni poznaju Islam,oni određuju ko je vjerik a ko nevjernik-novotar.Samo dragi Bog ima\"pravo\"da o tome sudi a ne neki vehabija. Slažem se s tim da je Afganistanski narod jad i čemer i da je kroz istoriju puno propatio,najviše je On tome kriv a i splet istorijskih okolnosti. Sama činjenica da oni koji sebe nazivaju vjernicima proizvode najviše droge na svijetu a droga je haram,jel tako.
\"Družio se s vojnicima i učio rukovati oružjem\"..........onda je sjeo u privatni avion i otisao svaojoj kuci sa 50 spavacih soba, 10 garaza, pozlacenim pipama itd............a vi vojnici, neka vas jos tu, suncajte se jos malo na vrucem Afganistanskom suncu.