Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko je gori, Klix što ovu temu forsira danas, ili ja što čitam..Malo jeste neobično, al "neka ljubi ko god koga hoće!" 'Ta me briga!
Klix servira, a mi gladni trača, sve čitamo. Inače, podrška Severini. Nadam se da ce sad ona tužiti ovu budaletinu sto objavljuje slike njenog djeteta po društvenim mrežama. A Kojic je bas štakor! Postoji i dobar razlog sto je sada samo bivši.
narod je ocekivao besplatan boks mec, ali eto iznevjerili su ih, to je kad citava nacija sapunice spanske gleda, ovce k nozi!
Na stranu sve, ali sto su ruzni i jedan i drugi ovo je uzas.
Jade jadne shutnula vas zena odjebite od nje bjednici zaostali
A na kojoj jahti "glumica" snima novi film??
Sta kaze Severica ko bolje zigu
ovako se dva muškarca mogu grliti samo ako im je ista žena nabila rogove .... bit ce da je do nje .
Seve je sada jaca nego ikad, do pobjede, do svog djeteta. Ova dvojica smokljana neka i dalje pate za njom..uostalom, to ih je i spojilo.
Ajmo neko druženje nas što volimo Severinine filmove. I mi smo ljudi.
Ono sto je nakaradno ,nemoralno od pornica,frajera,i rastava i brakova kod nas je puno hvale,a kude i napadaju Finsku damu samo zato sto se veselila bez sexa i skandala. Narod je jeben i cudan.
Seve,baba od skandala.
Jednorupići se paze.
Ne...najadniji su oni ljudi koji se bave tuđim životima i tračare o njima. To je ispod nule.
Sada mogu zajedno žaliti za trebom koju su "imali", a sada je samo na televiziji mogu gledati ili slušati njene hitove. Dva bijednika
Fuj sta su Maja i Emela napisale. Mislio sam da su malo kulturnije, a one ispadose dvije barabe. Ova dvojica se druze i sad je to big deal. A severina je cvjecka koja eksploatise vlastito dijete po drustvenim mrezama i nije se nikad udavala iz koristi. O videu sa jahte necemo.
.ussy unites...
Mozda je Kojic dobio nogu zbog nekog treceg pa zeli da se osveti Ne zna se ko koga