Burne reakcije
156

Društvene mreže "gore" od poruka podrške Severini: Koliko si jadan od nula do Igor Kojić?

I. B.
Internet su preplavile poruke mnogih kojima je ovo prijateljstvo očajnički potez (Foto: Pixsell)
Internet su preplavile poruke mnogih kojima je ovo prijateljstvo očajnički potez (Foto: Pixsell)
Severinini bivši partneri Milan Popović i Igor Kojić objelodanili su svoje prijateljstvo, a bilo ono istinito ili samo "magla koju prodaju javnosti", većina posmatrača okarakterisala ga je kao nizak udarac, ali onaj koji su dva muškarca zadali sami sebi.

Popović - otac Severininog djeteta te čovjek s kojim se ona već dugi niz godina povlači po sudovima i Kojić - jedini čovjek s kojim je pjevačica stala pred oltar, sasvim su slučajno od rivala postali dobri prijatelji.

Nakon suptilnih naznaka da zajedno nešto "mute", potom su to potvrdili i zajedničkim fotografijama, između ostalog sa sloganima koje pjevačica često koristi, ali i fotografijom sa malim Aleksandrom, zajedničkim sinom Milana i Severine.

Posebno je zanimljiva činjenica da je sud, na Milanov zahtjev, a pozivajući se na sigurnost Aleksandra, zabranio Severini da objavljuje fotografije svoga djeteta što u ovom slučaju, očigledno, ne vrijedi.

Iako se Severina nije oglašavala po pitanju ove situacije, većina ljudi prepoznala je ovaj, kako su ga sami nazvali, očajnički potez. Brojni su izrazili podršku upućenu pjevačici, a "zlikovca" Kojića nisu štedjeli.

Neke od poruka koje kruže Twitterom možete pročitati u nastavku.

"Kebin mali aka Igor Kojić je ovom objavom na Instagramu pokazao koliko je sitan kao osoba. Severina je za njih obojicu gospodin i to kakav", jedan je od komentara.
Jedan korisnik nazvao je ovo "ludilom mozga".

[TWITTER]1562788055307931649[/TWITTER]

Nekima ovo izgleda kao da su Kojić i Popović "opterećeni Severinom".

[TWITTER]1562773649681448962[/TWITTER]

Neki ne podržavaju Severinu, ali tvrde da im je ovo "jezivo i odvratno".

Pojedini su se prisjetili i jedne Severinine izjave.
Brojni ovakvi komentari kruže i ispod zajedničkih objava dva muškarca, a brojni su ih osudili i jer se sve "lomi preko djeteta".

Među najblažim reakcijama su one kako im se na fotografiji sa dječakom treba pridružiti i njegova majka kako bi on bio "istinski sretan".

Također, neki su kroz šalu poručili Igoru da "sredi sa svojim prijateljem da "pusti djetetovu majku na miru".

Potez su već prokomentarisala i neka od poznatih lica, među kojima su i bh. voditeljice Maja Čengić Miralem te Emela Burdžović.

Maja Čengić Miralem oglasila se na svom Instagramu
Maja Čengić Miralem oglasila se na svom Instagramu

"Kako muškarac može biti jadan, to ne može ni najoholija žena", poručila je Čengić, dok je Burdžović na svom Instagramu bila nešto "oštrija" nazvavši Kojića "nehljebom".

Poruku je podijelila i bh. voditeljica Emela Burdžović
Poruku je podijelila i bh. voditeljica Emela Burdžović

Severina i Milan, podsjetimo, bili su zajedno tri godine, nakon čega su se čak i zaručili. Prekinuli su 2013. godine, no i danas vode sudske sporove oko skrbništva nad djetetom. S Igorom, pjevačica je bila gotovo šest godina u braku, a nakon što se mjesecima nagađalo da više nisu zajedno, razveli su se lani u augustu.