Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam nesto para evo ti moj novcanik daj ti meni svoj
Poštena ponuda, lijepo od tebe
nisi ni čitao tekst
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta ja citam da Dragana Mirkovic nema novca dajte ljudi manite me se tih pricica
Al najjače je "imao je moćno auto,ali nije imao stan".Toni ima pravi balkanski sindrom, bitno je moćno auto a u iznajmljenom stanu može da bude prazan frižider!
Ne daj se Gaga, budi jaka. Čovjek si bila i ostala, dosljedna sebi, bez mrlja u karijeri i životu, humana, pomogla pola estrade i od mnogih napravila pjevače/pjevačice. Nek ti tvoja dobra djela i vanvremenski uspjeh/popularnost budu potpora da uvijek znaš ko si i kakav si čovjek. Izguraćeš i ovo, ne sumnjam. Ovakvom insanu treba dati podršku, ne znate koliko je ona dobra osoba.
Ova je žena donirala 10 hiljada onoj porodici iz Živinica ako se ne varam... od toliko političara i biznismena jedina odriješila džep. Respect.
Dodji zapjevaj koju zakiticemo te da pretivis
Skoro Haris sad Dragana ko li je sljedeći dragi Bože
Prodaj dvorac
E što me boli penis.
Joj jesu ovi sa estrade poceli da se preseravaju, pa to je strasno. Pod hitno im treba uvesti neke poreze na dobit, fiskalne kase na koncerte da moraju nositi da imaju bar nekog razloga da kukaju, ovako nas prave budalama vec godinama a enormno se bogate..
Jah… nemas vise 100 miliona, vec 50… sirotinjski bas
Be a lady.
Što reče ovdje jedan lik, pa da zamijenimo novčanike, evo ja imam 1500 EURA u njemu, pa kome dopadne više..
Šta bi preko noći. Čuj šupljaka sve otišlo na turneje i humanitarne svrhe....a mislio sam da je jedna od poštenijih.
A dvorac ovo ono?? srednji vijek, renesansa,barok..jbg dragana sta ces, izdrži legendo 😆
Nemam novaca, da naravno nema više 100 miliona eura ima samo 20 :) napravi tri koncerta i ne mora cjelu godinu ništa raditi a kuka.
Užas izjava, ako je istina. Ako ti nemaš novca, nema niko. Pih
Nisi nikad ni imala love pa si na sumraku karijere pokrenula biznis DM SAT, na kojem se gastarbajteri danonoćno utrkuju sa "našim ljudima" sms porukama tipa želje, čestitke, tražim srodnu dušu itd. i gdje utapaju svoju nostalgiju slušajuci najveće bisere Balkanske muzike...
E cuj ti nemas para a Marija Serifovic ti nije ni do koljena a voza auto od 200 hiljada eura