Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko iz ovog clanka skontao sta se zapravo desilo?
Čuj kurtona samoživog manijakalnog krkana, ubio ženu 'Sreća pa je imao jak auto', 'posekao se', 'kako se osećao' ... I ovakvi svaki dan sa ekrana oblikuju Koste i debilsku generaciju.
Droger
Ko je Đorđe David ? Jesu to dvije osobe ? Jel on neki vojnik (ima ove tablice oko vrata)
Zabranjeno je kretanje pjesaka po autoputu,ne moze bit kriv vozac.
I Emir Hadžihafizbegović je ubio muškarca u Hrvatskoj u saobraćaju, samo ne znam kako je sudski okončan taj slučaj. Mislim i Cetinski. Jedino što mogu reći jeste; ne daj bože nikom. Nije naše da sudimo, jer se to može desit svakome. Jedina zamjerka Đorđu jeste njegova izjava sa manjkom empatije. Ali i to se može pripisati 'blagom' šoku - kako on kaže.
E moj Đole vole, koje si ti govedo. Đole, vole. Šta ka'eš, bitno je da si im'o jako auto? C c c. Čitam i ne vjerujem. Da kažeš fino i otvoreno, "Jeste, ubio sam ženu, jeste, ne može mi niko ništa jer je sve po zakonu", poštenije bi bilo. Iskrenije, ako ništa. Fuj. Sve će biti i proći, ali ovakvog šljama i ljudskog otpada nam nikad neće zafaliti, čini mi se.
eto sreća tvoja pa si ti preživio
Zao mi je svih nastradalih. Ovakve stvari se ne mogu izbjeci, cesto se desavalo u Detroitu, kada je propala autoindustrija, da ljudi istrce pred one ogromne kamione dok jure 120 km/h, nije bilo sanse da se zaustave. Islo je dotle da je obezbijedjena psihijatrijska pomoc vozacima kamiona. Saucesce porodicama svih nastradalih. Tuga...
Ma ja glavno je da si ti imao jako auto i to dva puta kažeš.majmune i javno se izrazi saučešće i kažeš kako se nadaš da će svi povrijeđeni biti OK
Ja sam jednom udario psa, nisam vidio kad je izletio, noćna vožnja, i danas kad se sjetim najtežim se, nadam se da me neće čekati neki Kerber da me razvlači od vatre do vatre, ako bude tako hebaji ga, jesam se žalio da mi je shebo prednju karambolku.....
Samo mi pada na pamet njegova pjesma 'Pseto': "Na pustom drumu, u praskozorje, neko je zureci u novi dan zgazio skitnicu bez pedigrea, ulubivsi malkice blatobran"
Jarane po jakoj magli se ne vozi 120 na autoputu. Znakovi se odnose na normalnu vidljivost.
Jeko ovaj
muzicka estrada i sund... no i ostale pore drustva su manje vise, zbogom pameti.... pomracenje civilizacije... mrak, mrak i mrak!
Sta je vama ljudi? Vi iz jedne izjave za novinare vadite zakljucak kwko se on osjeca. To sve govori o njegovim osjecanjima? Moj dedo se pijan teturao 1986. godine po brzoj cesti. Bila je magla i vozac ga nije mogao vidjeti. Udario ga i dedo je nedugo zatim umro u bolnici. Moja nana, otac i njegova braca i sestre su trazili da se covjeka oslobodi bilo kakve odgovornosti jer nije kriv. Taj covjek je poslije toga godinama isao na psihoterapije od stresa. Sve neki eksperti u pm!
To nametnuto sjeverna može mačku o rep okačiti
Off topic