Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i ja ko kroz maglu se sjecam da m nedze ronaldo silovo u ratu
dobila 350.000dolara za sex u bulju. pare potrošila i sad daaj još!!!eeee jbga pohlepa je bolest teška
Ravaku potrosila kes pa skontala da je mogla vise tako dobiti i sada fol ne sjeca se. Ama uzmi te pare sto imas i zagorcaj joj zivot plati kakvog garavog sa njihalom strave neka vidi sta je grub sex sce joj je3em!!
Znači slavni i poznati odete u javne kuce uplatite registrovane prostitutke elitne 1000 eura i mirni bolje hiljadu nego 1000000 poslije a gdje je razvlačenje po medijima i ostali problemi Tyson to zna najbolje
ronaldo ubi. a ja se osusio ko od grozda grana.
Nakon mnogo neprospavanih noći i prosutih suza na litre, više ne mogu da krijem ni da živinm sa tim a da ne kažem da me Suzana Mančićka silovala i da uprkos mojim stalnim pozivima i molbama to nije htjela ponoviti :( Suzo moja, Suzana, brigo moja jedina :)
Pa konta njoj odvaja od usta
Pa sta joj je sve pruzio i ne stitila ga
Dajgle dobrih stopala u Georgine, sex živi. A tek noge i tijelo. Ma nije Cristiano lud. Selam Bošnjacima, braći mojoj iz Sandžaka i Podrija. Bujrum u Hadžiće to je grad budućnosti.
treba ovu derat, dobre noge, dobra guza
Sad su sve silovane kad su vidjele da ima koristi od tuzbi. Pare, pare i samo pare.
Prava djevojka vas pušta da silujetr jeftine droce ❤
Ronaldo, Mamić, Mektić - Tri idola u Bošnjaka.
E rospije cuj rekla ne..rekla si ti da...a jesu se obrušili na njega u pm.
a on se oglusio na njen "vapaj" AAAVAAAAAAAJ
😂👍
Georgina samo štiti svoju investiciju....
volio bih da sam ronaldo samo radi ovakvih koka uhhh