Georgina Rodriguez
43

Djevojka Cristiana Ronalda stala u odbranu svog momka nakon optužbi za silovanje

Piše: S.H.P.
Georgina Rodriguez, djevojka jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda javno je podržala svoga muža, zvijezdu Juventusa nakon skandaloznih optužbi za silovanje modela u Las Vegasu, piše The Sun.

Georgina Rodriguez je objavom na svom Instagram profilu napisala kako je sigurna da će nogometaš prebroditi sve prepreke koje su ovih dana ispred njega.

"Uprkos svemu pokazao si koliko si veliki. Hvala ti što si nam dopustio da uživamo u divnim trenucima. Uvijek više i bolje. Volim te Cristiano", napisala je Georgina.

Podsjećamo, prošle sedmice u javnosti se pojavila 34-godišnja Kathryn Mayorga koja tvrdi da ju je slavni nogometaš seksualno zlostavljao u Palms Casino Resortu 2009. godine.

Cristiano Ronaldo porekao je njene tvrdnje rekavši da su lažne i da je seks bio dobrovoljan.

"Ona se samo želi promovirati na osnovu mog imena", rekao je Cristiano svojim fanovima u videu koji je išao live na Instagramu.

Međutim, Kathryn tvrdi kako ju je Cristiano brutalno silovao.

"Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula, sklupčala u kuglu i pokušala pokriti svoju vaginu. Tada je skočio na mene", rekla je Kathryn koja tvrdi da mu je nekoliko puta rekla ne, ali da on nije obraćao pažnju na njen vapaj.

Kathryn je nakon toga prijavila slavnog nogometaša, a nešto kasnije je navodno ispitan i Ronaldo koji je tvrdio da je seks bio grub, ali da je ona pristala na njega. Nagodili su se, on je isplatio novac, međutim, ona je sada odlučila izaći u javnost jer smatra da je u trenutku kada je primila novac za svoju šutnju bila neuračunjiva.