Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Amar alias Gile ne može brinuti o sebi a kamoli o nekom djetetu.
Ko te jebe ides tamo pjevat po Grandu al boplje i nase Bosnjacko djete da pomazes ako mozes nego neprijateljsko zato imas halal od mene a kani se Granda cirkusa i tih govana samo nemoj snasa one nisu krive one su dobre a snasa zna da joj jedini spas kod brata Turcina ,
Gile, svaka ti cast!
Ja želim jednoga dan posvojiti dijete. Pružiti malom anđelu dom i obitelj, ma nema ništa ljepše od toga.. :))
prvo ovo lići na plaćeni oglas, drugo slikao se i stavljao na fejs svaki put kada bi nekom nešto poklonio,tako mi lići i sada,a voli brate PEVATI ekavicom
okej poštujem ali on je u zanosu i prićao tim narjećjem ponekad
Meni vala nije nikako drag od onda kad je psovao i nije ni ppbijedio a grli alkohol,jednistavno se digo ko da je Tito,a ne pobjednig Grand Show.
pobijedi ti u bacanju kamena s ramena....
Da mi je znati sta je pisac htijeo da kaze... Hahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amar je jedan divni, humani čovjek koji je uvijek spreman pomoći. Malo ko zna da je on znao platiti kompletne operacije i toškove liječenja mnogoj djeci. Jednom dječaku je čak i vid vraćen uz pomoć njegovih finansijskih sredstava.Da nas je bogdo više ovakvih... Amare ljudino :)
To je pravi covjek ne daje da bi se pricalo i da bi se sa tim dicio, nego jednostavno da bi pomogao. Svaka cast! :D
...gile vaki, gile naki, a?
...ljudina i glasina...
...j­ebeš pljuckavce, nije ga ukrao ni državu opljačkao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svaka cast majstore !!!