Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gigant
zanimljivo je sto ga Sarajlije ne vole bas…s tim da ga ostali dio regiona i balkana poprilicno gotivi.
Kako ga ne vole, a dodje mu puno Kosevo??? De malo guglaj, pročitaj.....
najvise uziva u meleonima
Vjera je ključna stvar za sve,mozes biti ne znam koliki potencijal ako sam ne vjerujes prvo u Boga a onda i u sebe da nesto mozes ostvariti ni nećeš.
neko se rodi pod sretnom zvijezdom, a neko jednostavno nema srece ni u cemu sve i da ga u vodu bacis i to je tako.. Nekom kasika upadne u med , a nekom u govno... Ima on talenta i lijep glas, ali nema talenta za ritam i za ples , tu ima dvije lijeve...
Nebitna osoba
Dino dinar
Haj ne rise vise.
Dinci nas dragi
Hohštapler
Zna coik uzimate e.. Svka čast.🤩
najvise uziva u parama, logicno.
At-Takatur (102) – Nadmetanje U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog 1. Zaokuplja vas nastojanje da što imućniji budete 2. sve dok grobove ne naselite. 3. A ne valja tako, saznat ćete svakako! 4. i još jednom, ne valja tako! saznat ćete sigurno! 5. Ne valja tako, neka znate pouzdano, 6. Džehennem ćete vidjeti jasno! 7. i još jednom, doista će te ga vidjeti očigledno! 8. zatim ćete toga dana za sladak život biti pitani sigurno!
Kapa do pada za muziku, pjesme, ali manje vazi....ne stoji ti