Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga gladan quratz napravi nikad mu nije dovoljno..hadžiji i Lepoj Breni nikad neće biti dovoljno...ne daj Bože da uloži malo u sport ili kulturu u Sarajevu..nisam čuo ni da je neki veliki humanitarac...ima dobrih pjesama al ipak mislim da je 0 od čovjeka...
Nisi čuo zato što čovjek neće da se eksponira. Moj stari zna 20 kuća u Sarajevu gdje Dino svaki mjesec nosi pomoć.
Moj dino uzivaj pa nes ziviti 467 godina
Cuj Belmina Hakki. Masa Bosanki biraju strance, i svaka kaze ''ali moj slucaj je bio poseban, okolnosti su bile takve''. Pa nije poseban, pola vas napusta Bosanski narod iz nekog qrcenja ili qravost. I onda kasnije hoce da prisile svoje ne-Bosansko djete da bude Bosanac, a djetetu nista nije jasno i ne voli Bosnu ni Bosanstvo, hoce da bude Amerikanac, Njemac, Francuz itd.
sto je u Bosni ne patentira kad je toliki patriota?
Kad ne bude papiru falio papir, onda.
Dino dragi, je li ti to malo para ili ubijaš dosadu?
“Svaku oluju isprati grom A onda eto vedrih, eto lijepih dana “ Sad Sam Siguran da se radi o carobnjaku merlinu
Hakkan će mu hakanti samo tako. Ko sa Bliskoistočnima tikve sadi o glavu mu se lupaju
Jel vidiš ti kakva smo pogan, ljubomora do neba…umjesto da čestitamo na ovu vijest mi kritike po Dini. Pa ne otvara kladionicu il kafanu…neće nama nikad biti bolje kad se ovako trvimo.
Sve te pare ce oporezovati u Bosni. Ali sta narod zna… nas narod samo ZNA MRZITI.
Dino sto ti to treba. Ljudi ce te na guzit ko velikog
Dino inace poznati rodoljub ali samo kad je u Bosni.... i to prije koncerta
Moj Zivot je Florida...
Otvorio jos jedan ANUS
Ne dirajte mi dinu, imo je tesko djetinstvo, svaku marku svijeta mu zelim.
Ma ja ba Dino, u USA. Ebes Bosnu. Ovdje ces samo pare uzimati. Sretno Dino, valja to tako....
E sad dali je pohlepa ilo biznis vrijeme če pokazat al našao je od 200 miliona Amerikanaca Brata po vjeri i to je gledao da bude brat