Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Will Smith je totalno izgubio u mojim ocima. Kao skolarac ne moze kontrolisati emocije. Chris Rock je legenda, nakon samara onako biti stalozen i ne eskalirati dalje. Kad je ovaj vidno van kontrole rekao da ne uzima mu zenu u usta on je rekao "dobro necu". De-eskalacija. Da je bio Will sa druge strane mrtva glava bi pala.
Diddy koliko je ulje kod vas.
Animal kingdom.
Pomirili se sloba i stambolic
Jedan od članaka gdje je dovoljno naslov pročitati. Puff Diddy je sjajan reper. Najbolja stvar od njega meni je Come with me. Ono iz filma Godzila...baš moćna pjesma.
Al covjece koliko se Will samo izblamirao i osramotio to je cudo..
Je li ovo Bruce Willis u pozadini?
@ZeGra znaci po tebi je upravu covjek koji zbija zajeb. na racun bolesti jedne zene, a nije ti upravu muskarac koji nakon druge JAVNE provokacije - inace zajebancije za njegovu zenu pred milionima ljudi, brani istu. Samo da mi je vidjeti tebe i tebi takve kako biste se vi ponasali
I need a girl to ride, ride, ride I need a girl to make my wife I need a girl who's mine oh mine I need a girl in my life
Od ićrama puče glava, moj Didi.
Ni obraza ni karaktera