Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok eto trebao je napraviti sebi splav. Narodu nikada ugoditi.
Nije niko to rekao ali nemoj onda glumiti da se lafo boris za okolis zivota ti
@JohnTraa Malo su fulali,ali nista posebno.Kapacitet joj 115000 galona ili priblizno 435000 litara.Napuni je do vrha za 300000 eura,i moze ploviti/preci nesto malo vise od 9000km.I onda izades pred ljude(UN ambasador) i zalazes se za zastitu prirode i smanjenje ispustanja CO2,ali da se to na njega ne odnosi.Znaci on je na jedno putovanje zagadio vise sa CO2 planetu nego stotite ljudi u citavoj godini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jest se udebljo zenska duplo mrsavija i duplo mladja ali kad imas lovu ne smeta nista
Glup nacin misljenja. Nisu klimatske promjene nastale sto prdim nego zbog pogresni struktura i sistema. On se bori za promjenu a ne da bude savrsen, jer onda bi trebao da se baci sa zgrade.
Glup nacin misljenja. Nisu klimatske promjene nastale sto prdim nego zbog pogresni struktura i sistema. On se bori za promjenu a ne da bude savrsen, jer onda bi trebao da se baci sa zgrade.
Bolji tekst od pola onih bole.snika iz rsa
on zigu , a ti se Muzafere kupaj
Vidis moj Fadile, sto ti je gospodin, zna pare potrositi, a ne ko ti, prodao bi sve sume i rijeke i opet ne bi znao dalje od sarajeva dobacit.
u iducem zivotu da se reinkarniram u di caprija
Bojim se da ne budes cuko lutalica u Buca Potoku. Ali haj, lijepo se nadati
Kakav je Leo car!
Na slici br.3 , uzela ga ona fino ... meni se cini
ne cini ti se
Ne oglasava se na twitteru sa: "spasimo rijeke Bosne", u vezi Trebisnjice. To samo Bosnjo kad pravi elektranu ...
Ne slusaj sta dusmani pricaju,samo jasi brate
Nek uživa
Vidi se da je zabrinut za klimatske. Mozda za Morronin klimaks. Hahahahha
Kao i svi milijarderi. Sirotinju pale o očuvanju prirode i humanizmu a žive u svom izoliranom svijetu i boli ih neka stvar za okoliš i planetu
A stomacine brate..