Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makazić je jedini film u kojem mi je i bio sladak :)
Evo ti od purplesky jedno 10 unlike-ova.Seljačino.
@Pravopis! E ne kaze. Zivio ti meni.
kaze se izvinUo a ne izvinIo!!
who cares? tits or gtfo!
nisam gay, ali mi ovaj johny pali mastu.
Makazoruki, isto neki Jap. Škaroruki daleko bolje zvuči.
Johny Deep se šminka više nego ikoja treba. Baš muževno! :|
tika taka ja bih tebe johnny na brzaka
Ako se zamjeris pogresnoj strani mediji ce te sattrati i bice ti bolje da te nema. Doduse vec imamo uvertire toga. Kad ti feedderalna tellevizija izrekne kaznu i vikne da si kriv ma nema tog suda koji ce te oprat, dapače. Žali se Nailovoj maatterri. Mrak u po dana proguta Tarika Sadovica. Nevladin sektor, uz medije na svojoj strani, je siva eminencija zllih siila u savremenom svijetu. Evo sta nam nevladin sektor uradi pa sad, htjeli ne htjeli, druzimo se sa kerovima po ulici koji veselo trckaraju i sami odlucuju hoce li nekog ujesti ili nece.
Kako je zapad fin. Raznorazne \"nevladine organizaciju\", uz gomilu para sa jakim medijima i lobijima mogu heb.bavat u mozak kako koga hoce. Recimo vjerovatno dok jos \"uznapredujemo\" i pozapadimo se, svako malo cemo se morat izvinjavat peedderrima i sklanjat se u stranu. Jos su oni fini dok pravo ne zažive, a tada zivi bili pa vidjeli. Vjerovatno u dogledno vrijeme zabranice nam da jedemo meso jer je meso produkt ubbijjenih zivvotinja. Samo primjere navodim.
\"There he goes. One of God\'s own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.\"
nemoj, bolan, nemanja, eto vam ga u BEGEŠU, pa se s njim natežite. jel ti to dodo plaća da provociraš po bosni?
o j.e.b.o ti kusturica ma.mi.cu pedersku