Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Zaime.
Kad se Zaim sjeti da je pucao iz pistolja kad se Fudo rodio.
"Influencerica Hana Hadžiavdagić ostavila mu je pet emotikona srca ispod objave." Ili su zaposlili desetogodišnjaka u redakciju ili nas neko iz "Klixa" trola, majke mi nema drugog objašnjenja.
Opet se javio - la pakašmeraklija i čugeljprimačica!!!! Hahahahahahahahahahah. Jadna ti majka oci mu skoro pa ispale a usne natekleeeee bas mu je divnoooo
Obolio. Vidi mu se jasno na faci.
Fudo je nasao nacin da izbjegne probleme sa krajnicima i stolicom :)))
Puni ga crnjo ko papriku
Koji nagon za povracanje 🤢
sretno zaljubljen
A kobilja glava hoce fol da bude smijesna pa se sama sebe ismijava a u sebi crkaje od muke.
Ponos mošnjačkog sarajeva kakav đžeko i bakrači
Animal kingdom.
ovako faca izgleda poslije 8h burgijanja uništio mu usta i rascvjeto dole rupu. sad mu je dole rora ko u benzinca. grmi dok trci.
Tuzan, pati, crna kara milosti nema.
.... zacaklio ! 🙄
prije bi ga deenu metno ,nego onoj konjskoj faci hani
Deen i Hana????. Svaka čast na ovim bitnim informacijama. Hana mu poslala čak pet smajlija. Pa to je za svaku pohvalu. Svaka joj čast. Nedaj Bože da je poslala samo tri, pitanje jedan li bi Klix objavio ovu vijest. Hvala i Bogu, njemu je najgore s nama.
Zaime ja bi bio u depresiju da sam ovo rodjjo..