Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se guza razradi svi su putevi otvoreni.
Znači uskoro će svako svog crnca odžačara imati?
Cemu forsiranje ovog lika? Jeste vi placeni za to? Nit sam homofob, niti nesto protiv njega ali cinjenica je da on nista nije znacajno napravio. Covjek je propali muzicar i trenutno je migrant. Koji klinac mu se posvecuje paznja?
Baš propali muzičar,ako je predstavljao BiH na Euroviziji ,izbacio mnogo hitova ... A što se tiče njegovog privatnog života ljudi moji šta se zanimatee ko s kim ssdpava ,ko kome ,šta ,kako ,zašto.....Balkan mentalitet . Miriše komšijska vrata da namiriše šta se kuha za ručak.
ide u teretanu i radi jogu da mu mekše uđe
ona je slavna umjetnica koliko je Fudo slavan pjevac
Jel' njega jos "Kultura Bosne i Hercegovine" finansira?
Evo ga, klix opet o pederluku i bolestima, zasto jednom nenapisete kako je lgbt ustvari bolest i kako je jak lobi to uspio izbaciti iz naucnih krugova
Koji je Dofu, lijevi il desni ?
Jest se Fudo razvio
Jah jest lik ljigav... (nisam homofob ili sl.) - jednostavno mu je takva pojava
Ovaj nahandrani uhljup se haman ne zna nasmijati.
A pozelio je i Deen normalno pojesti sarmu.Od kako je s ovim deckom mora ih vezati silkom da ne prolete.
Hahaha bavim se modnim biznisom ? E sta se sve danas naziva poslom, Deen ide za ovim frajerom ko cuko, on ga sponzorira, jer on radi a ovaj se " bavi " biznisom... Ma bjezi Bgt ubleha bjelosvjetska, bio derpe il ne bio, ubleha pa ubleha. Ko fol studirao po kafama kulirao i tako to
Bolesno drustvo daje prostora bolesniku 😨😨
Znas li ti ko je John Vejn kakva je to momcina bila
Zdravu i čvrstu hranu Deen pretenduje jer ako šta okusi tečno na kašiku uneredi i garonju i stanicu!
Fudo ti jesi gay ali si i pederčina
Alija ustani da ja malo legnem