Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi da smo pametni pa dzeki dat titulu bega ili age.sminka.
sir david od manchestera
David drzi titulu OBE, znaci trebaju mu jos 3 stepenice do zvanja Sir. Kao Sir ulazi u dom lordova britanskog parlamenta. Morat ce sacekat jos bar 10 godina da udje u taj odred.
Boze, nepravde! Ja bi im dao te titule: Davidu sir a hanumi suho meso.
Nekada si morao biti dobar ratnik da bi bio vitez, danas je dovoljno ganjat' loptu i ufotkat se koji put u kakvim tarzanskim gaćama da te princ predloži za tako visoku titulu. Šega od kraljevstva.
Cuj sega od kraljevstva a imaju jednu od najjacih ekonomija na svijetu, a i pokusaj ih napasti ...
kraljevstvo posjeduje 1/3 zemaljske kugle.
ne daju mu jer se slikao u gacama i jasno mu se ocrtavao polni organ, sto mi apsolutno ne smeta, samo konstatujem, ne moze to plemic, ne ne
a volila bi da se ocrta ne tebe ?
nisam razmisljala o tome, ali imam neki osjecaj da bi tebi bolje stajalo :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuga. Tuga golema. Šta je ovo sve gore od goreg.
Koji ce mu?
sir da, ali dimljeni...
dobit ce je
On vec ima titulu viteza, samo nizeg reda i nema pravo na upotrebu titule sir, kao sto to ima Sir Alex Ferguson. Mislim da nije toliki njegov doprinos da bi je uopce i trebao dobiti.
oni da budu sir i lady ? hahaha. levati jedni.
E sad ce viki da pobudali od bjesa
A sto bi dobio ???