Chris i Rihanna, Heidi i Martin...
0
Da li će ovi parovi ostati skupa u 2013. godini?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna vam svima 2013 puno zdravlja i srece , ko je zapslen da dobije povisicu , nezaposleni posao , ko se razvodi sretno , ko se zeni / udaje puno srece ( treba ce ). ..Zivjeli
a Dzemo i Amra
ja znam da su sel i justin zajedno jerje tu vezu tesko raskinuti
da li ćemo od ovih klix-ovaca u 2013 toj čitati normalnije tekstove
hoće ova rihanna je kuja što je više šamara i bije ona trči za njim samo je treba gaziti i mlatiti i tako će vječno biti njegova.
nadam se da će Haidi Klum ubrzo biti sama, ostali me ne zanimaju :-)
ne znam za vas ali meni je stvarno jaaaaaaaako bitno hoce li oni biti zajedno ili ne..evo ja se vec pocela moliti da ostanu zajedno. do zla Boga da mi imamo nesto od tog, strasno.. clanak-veeeeeeeeeeeeeeliki minus. ma sta veliki? minus ko kuca!!!
Jedna od najboljih recenica koju je ljudski um izmislio glasi:"Boli me racKu!"
ne zna se koji je gori par HAHAHAH
oo clanka. reko ko ce ostati zajedno kad otvorih stranicu ima sta i vidjeti. manje ovakvih calanak na klixu u 2013 ako moze!
Hocemo li mi u Bosni ostati skupa.Lako cu ja za ove qurvetine.Jedan se otego drugi protego.
Boli meQ ita hoce li i BTW Y EBALA VAS NOVA GODINA
...i da prepolovimo bošnjake u aprilu...
Joj članka j... te država... Vi niste normaIni.
@@commi ...hvala i tebi sve najbolje... i ne bih ja komentarisao sada, radio bih ja štošta drugo ali mi dečko drugo smjena pa ga čekam da dodje...
sretna ti nova jarane. uvjek mi uljepsas dan sa svojim komentarima :)