|

Da li će ovi parovi ostati skupa u 2013. godini?

Da li će ovi parovi ostati skupa u 2013. godini?
0
Klix.ba
31.12.2012. u 23:15
17
komentara
0

dijeljenja
1/6 Chris Brown i Rihanna
2/6 Taylor Swift i Harry Styles
3/6 Justin Bieber i Selena Gomez
4/6 John Mayer i Katy Perry
5/6 Heidi Klum i Martin Kristen
6/6 Ashton Kutcher i Mila Kunis
Nekoliko holivudskih parova spojila je 2012. godina, a neke ponovo pomirila. Da li će uspjeti prevladati sve turbulencije i ostati skupa u 2013. godini?
Chris Brown i Rihanna

Rastali su se 2009. godine nakon što je Chris brutalno napao Rihannu. Ove godine krenule su spekulacije o tome kako su se pomirili, a priče su potkrijepili zajedničkim fotografijama na Twitteru.

"Radimo na našem odnosu. Smatram da ljudima treba dati drugu šansu", rekla je Rihanna krajem novembra. Da li će uspjeti?

Taylor Swift i Harry Styles

Par se zbližio tokom odmora na planini vikend prije Božića. Viđeni su zagrljeni i u veoma prisnom odonosu. Tokom decembra putovali su svijetom, držeći se za ruke na Manhattanu i hraneći golubove u Londonu. No, Taylor je poznata po tome da njene veze traju tri mjeseca. Da li će Harry imati više sreće?

Justin Bieber i Selena Gomez

Slatki par objavio je početkom novembra kako će se razići. Njihove porodice i fanovi digli su se kako bi im pomogli u rješavanju problema. U decembru su uslikani kako se drže za ruke, a potom na aerodromu kako se ljube.

Bieber je stekao nove prijateljice tokom Victoria Secret modnog showa, a Selena je bila poprilično ljubomorna.

John Mayer i Katy Perry

Početkom prošle sedmice Katy je na Twitteru postavila Johnijevu fotografiju na kojoj je odjeven kao Djeda Mraz napisavši "Santa Baby". Skupa su proveli Božić s njenim roditeljima, par se prestao viđati prošlog ljeta, ali sve su češće viđani skupa tokom posljednjih mjeseci.

Mayer je poznat po tome što se zabavljao s mnogo lijepih žena, od Jessice Simpson do Jennifer Aniston. No, možda mu je konačno vrijeme da se skrasi.

Heidi Klum i Martin Kristen

Nakon što se na iznenađenje svih razvela od Seala, Heidi se počela zabavljati s tjelohraniteljem Martinom Kristenom.

"Djeca obožavaju Martina, to je razlog zbog kojeg sam tako bliska s njim. Pomagao mi je sve ove godine", rekla je Klum nedavno. No, da li će se Kristen uspjeti snaći do kraja u ulozi oca i momka ove atraktivne manekenke?

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Iako su mjesecima negirali da su u vezi, u julu su uhvaćeni zajedno kako, držeći se za ruke, šetaju ulicama New Yorka. Praznike su poveli u Kutcherovoj kući nakon što se glumac razveo od Demi Moore. Možda će 2013. godina biti upravo njihova godina.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...