Chris i Rihanna, Heidi i Martin...
0

Da li će ovi parovi ostati skupa u 2013. godini?

Klix.ba
Chris Brown i Rihanna
Nekoliko holivudskih parova spojila je 2012. godina, a neke ponovo pomirila. Da li će uspjeti prevladati sve turbulencije i ostati skupa u 2013. godini?

Chris Brown i Rihanna

Rastali su se 2009. godine nakon što je Chris brutalno napao Rihannu. Ove godine krenule su spekulacije o tome kako su se pomirili, a priče su potkrijepili zajedničkim fotografijama na Twitteru.

"Radimo na našem odnosu. Smatram da ljudima treba dati drugu šansu", rekla je Rihanna krajem novembra. Da li će uspjeti?

Taylor Swift i Harry Styles

Par se zbližio tokom odmora na planini vikend prije Božića. Viđeni su zagrljeni i u veoma prisnom odonosu. Tokom decembra putovali su svijetom, držeći se za ruke na Manhattanu i hraneći golubove u Londonu. No, Taylor je poznata po tome da njene veze traju tri mjeseca. Da li će Harry imati više sreće?

Justin Bieber i Selena Gomez

Slatki par objavio je početkom novembra kako će se razići. Njihove porodice i fanovi digli su se kako bi im pomogli u rješavanju problema. U decembru su uslikani kako se drže za ruke, a potom na aerodromu kako se ljube.

Bieber je stekao nove prijateljice tokom Victoria Secret modnog showa, a Selena je bila poprilično ljubomorna.

John Mayer i Katy Perry

Početkom prošle sedmice Katy je na Twitteru postavila Johnijevu fotografiju na kojoj je odjeven kao Djeda Mraz napisavši "Santa Baby". Skupa su proveli Božić s njenim roditeljima, par se prestao viđati prošlog ljeta, ali sve su češće viđani skupa tokom posljednjih mjeseci.

Mayer je poznat po tome što se zabavljao s mnogo lijepih žena, od Jessice Simpson do Jennifer Aniston. No, možda mu je konačno vrijeme da se skrasi.

Heidi Klum i Martin Kristen

Nakon što se na iznenađenje svih razvela od Seala, Heidi se počela zabavljati s tjelohraniteljem Martinom Kristenom.

"Djeca obožavaju Martina, to je razlog zbog kojeg sam tako bliska s njim. Pomagao mi je sve ove godine", rekla je Klum nedavno. No, da li će se Kristen uspjeti snaći do kraja u ulozi oca i momka ove atraktivne manekenke?

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Iako su mjesecima negirali da su u vezi, u julu su uhvaćeni zajedno kako, držeći se za ruke, šetaju ulicama New Yorka. Praznike su poveli u Kutcherovoj kući nakon što se glumac razveo od Demi Moore. Možda će 2013. godina biti upravo njihova godina.