Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto taman ce reci NE
Dvogodišnja djevojka sa kojom ima jednogodišnju kćerku? 😂😂😂😂 Ili se neko zayebava ili su u pitanju "novinari" sa posebnim potrebama.
Sta ti nije jasno? Nisu vjencani, nisu u braku.. Mogu imati 16 djece i ziviti godinama skupa ali nisu bili u braku. Jasnije?
Taman rekoh nema.Klix glupih izjava
E nek je prsten ozbiljan korak prema braku, kad vec dijete nije. Ljudi zive zajedno, odgajaju porodicu, i sad je potpis nesto vao bitan. A izvanbracna zajednica ima ista prava kao bracna. Ae baj .
Ode pola imovine.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Skromna djevojka prodavačica iz Gučija. Nek vala nije ludača sa estrade. 👍 Mada, to se kod nas zove, ašećare uzeti.
Zašto bi se iko zaručio sa ovim silovateljem?
@Beni92 Isto što će tebe moderator yebati u bulju. Mrš u pm.
Manijak i siledjija
Kakav pedofil :D
Da nije malo premlada "dvogodišnja" djevojka?