Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...isplativo zaljubljivanje...prekonoći zbogom statusu mrtvog anonimusa :))
Sad treba napasti Irinu..Dajte profil :D.
...ja sam ti defanzivac oko žena, mojne mene :)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Raskin'o sam i ja s Muneverom, pa sta?
Navodno je izjavila da joj uopste ne smeta sto je milioner :)
Da liči na Irini ko što pišu,i ne liči vala.Aa ljepših cura ima i po našem šeher Sarajevu,samo što malo ružno crtaju obrve.Jbg ,nismo svi savršeni
Čitava galaksija ne može da dođe sebi. Ovakva informacija je obradovala sve one čija srca osjećaju ljubav prema nogometu i sve što on donosi. Svakako da je ovo u mnogome važnije za same navijače Reala, jer je njima u cilju da njihov najvažniji igrač bude upotpunosti zadovoljan, kako na materijalnom tako i na emocionalnom planu. Dakle, ovo svakako nije mala stvar i čovječanstvo bi nakon ovakvog događaja trebalo da ide u drugom pravcu. Mislio sam reći da je ovo epohalni događaj od samog nastanka planete Zemlje, u rangu otkrića vatre, pisma i sličnih stvari.
Bolja mu je ova od Irine.
prelijepaaaa
Irina Shayk prije 34 minute. Šta li sam na tebi to vidjela jedno đubre obično...
http://www.bild.de/sport/fussball/irina-shayk/ronaldo-ex-liebt-the-rock-39417058.bild.html
nasla irina boljeg :D
Ma ja Domaće je najbolje i lahko pristupno. Bravo Ronaldo. Nisi lud da svake prijestupne g...s Irinu kada dođe u Madrid.
Hajde sa srećom i da ti ova potraje :)
Nije ni on lud...a ni ona glupa
Sudeci po stranim medijima, oboje imaju vec nekog novog. Kako god bilo, dugo im je trebalo, velika neka ljubav.... xD
štaš, i ovakvi članci imaju čitaoce.
Mega glup clanak. Evo ja sam neki dan na fejsu objavio na fejsu objavio sliku Amy Adams i cestitao joj osvajanje Zlatnog globusa. Jel to znaci da smo u ljubavnoj vezi? I sto nema clanka o meni?
A Irina i Dwayne 'The Rock' Johnson? Eee to je vec nesto :)
Lik je bio sa svakom trebom sto valja.Nezz sta ce kad raskine sa ovom.Morat ce opet iz pocetka.Od prve s kojom je bio.