Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moram prvo reci da je ovaj tip GLUMČIIINAAA a psi ......macke.......uff sto se mogu zavoljeti.....
stvarno jeste glumčina!
@SheRainee Taboo :):):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Muskadija na aparatima .. da ne bi ispali gayevi sute
Hardy posto vidim da ih volis pravo, evo laju mi ispred zgrade ne mozes spavati od njih, slobodno naleti pokupi ih i nosi
Slatkiši.
Sve je to lijepo,.....samo što se rijetko slika sa svojim prvim sinom Luisom iz prošle veze / braka, koji sada ima devet godina. Nažalost živimo u vremenu gdje je mnogo popularnije se samoslikati sa ljubimcem ili go i sam, nego sa sopstvenim djetetom, ženom, starom majkom, dedom, ocem ili "ne daj Bože" sa majkom! Na svakoj formi se može raditi, ....ali tematika izlazi iz srca.
šmeker kapa dole, lafe
kako mu brada dobro stoji.. ufff
Svi ljubitelji pasa kao imaju neki psihički problem ili kompleks ili su jednostavno snobovi. Pas treba da služi kao čuvar kuće ili kao vodić slijepih ili za neku drugu svrhu, a ne za ljubljenje, maženje i pokazivanje!
Kad čujem neku ženu ili curu kako tepa psu i kaže: "Dodji mamici", a zatim ga poljubi u njušku, sve nešto uzavri u meni i poželim da je nabijem nogom. Doista su to poremećene vještice.
Malo si me uvrijedio, ja nesto slicno ovom glumcu, citav zivot oko pasa. Cak se bavio dresurom, jedino et sto ne pricam sa njima, nego cesce rezim, dahcem i masem repom (kojeg nemam)...Nekoliko puta mi je uspjelo smiriti uzasno ljute pse, nesto kao hipnoza...Kontao sam da je to samo ljubav, ali eto neko to vidi kao psihicki problem, kompleks ili da sam snob :-((
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I kako da ne zivotinje .Imam macka Ima sigurno 6 kila znate kakav je pametan
Najvjernija i najbolja bica na planeti su psi! Procitajte o Levijatan udruzi iz Srbije. Stati na kraj zlostavljacima zivotinja!!!
Vidim ja zena mi se ne odvaja od mobitela
sta te ovdje ima osvojiti...glupi svijet...
Ja bih isto ovako mazila ovo lijepo biće. p.s. Ne mislim na cuku.
...muž ti očito ne čita komentare... :-)
@2002 Čita.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh da sam pas...
moj tip... nemoj se nikad brijati, tom!
...uz dodatak naočala....Jack Pot....ha?
Tipcina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)