Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se kaže Osim misli se na medicinski fenomen, to je jedini slčaj da je otac imao moždani, a sin posljedice!
Ona top-model!? Moze li mi neko objasnit po kojoj osnovi je ona top model. Ne mozete ljudi nasilu od obisnih osoba pravit elitu. Elita mora postat sama od sebe. Ali od onog seoskog sveta me nista ne cudi.
Ma bas je ruzna :) Super on je sad slobadan,i moze da radi sta zelii...
Sto,jesi li mu ga to ti"metno"-ANONIMUSE,pa znas!?"Ono"... iz prve ruke... Ma daaaj....
ajax sisaj ga ti nama zajedno sa amarom! andrea okano dodji da ti chiko dadne cuclu :) Sarajevo sampion!
Ne zna se ko je ruzniji od njih dvoje... Ale, Amar Osim je, ale, prava debilcina, ale, usi klempave, ale glava velika...
Jest da sam Pitar, ali brate njen gubitak! Ah... sta trac radi ni David Copperfield ne bi mog'o. Cheers
Bas je mrsava i ruzna...on je sto puta bolji.
ma andrea je fina koka, al sto je amar lafcina hahahah pa onog mongoloida treba protjerat iz grada Sarajeva.... uostalom sve seljacine zeljovce treba protjerat iz ovog velegrada, samo nam donosite smrad i seljacke manire bog zna odakle PAPCINE primitivne zivio ANEKS 7 i svi na svoje!!!!!
Andrea,osoba koji voli da se exponira,da je vide,Amar jad i cemer,miran i povucen tip,a ona trazi nekog da je dere,u pravom smislu...
ne trebaju nam KITARI u familiji!!!
a pitari ga vole primit u glavu
i ja sam cuo da ga manijaci svi vole primit..neki sindrom, virus..ili sta vec:p
ma joooo .. KO je uopste i povezivao njih dvoje... dvije razlicite osobe ko nebo i zemlja!. SVET..... jo jesu i ovo vala konji!.
ja sam cuo da ga amar voli primiti, a ne samo spanking