Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je debela ne valja, kad je mrsava ne valja, eto vi imate perfektne zene i djevojke :)
Pogrešno si preformurisala draga, trebalo je ''eto nek ste vi perfektni''.
preformulisala*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam zašto svi pljuju ovu ženu, sasvim solidno izgleda, pa treba ima 36 godina, normalno da neće izgledati kao da joj je 20.. Voljela bih da ove naše 36-godišnjakinje (ili približno) postave svoje slike pa da vidimo njih na šta liče.. -.-' Za muškarce sam navikla da pljuju sve živo, ali ove žene što komentarišu su mi dno dna.. Zbog ovakvih stvari mi se gadi sopstveni rod.
meni ovo djeluje kao dobar posao, George će vjerojatno u politiku.
Jel mlada bila nevina? A i on, pored tolikih mjesta na svijetu, otiš'o u Veneciju...Znam ja, simbolika ljubavi i tako, al' u Veneciji, smrde jarane oni kanali
https://www.facebook.com/samer.alameddine/friends
Ruka na stomaku... jasan govor tijela.. eto zasto sve ovdje pizde :)
Kada zenka homosapiensa stavi ruku na stomak muzjaka to je signal drugim oponenticama "f. Off, this is my piece of ass" ;)
prvi put se pojavili u javnosti nakon svadbe a svadba bila juce...eee jbga
a jes koščata
Imao je puuuuno ljepsih, ali ne i pametnijih.
Selamalejkum George!
Zena druze Lebanonska shiatska sekta islama. Jos malo pa ce mo mu reci Selamalejkum brother!
Opet clanak o Satanskim sljedbenicima,mora nonstop da se javlja na vijestima sta rade,kako su izasli malo u setnju kao da su to neki bogovi a ne obicni ljudi.
uh, predugo smo čekali, mi vamo preko puta mora, ne pitaj.....kako neko uživa u životu, a mi ostali brojimo krvna zrnca jedni drugima te obim članaka, kukova ili grudi dotične... do druge slavne svadbe....
Sretno !!!
Njemu svaka čast, mijenja ih ko sa trake, a ona ima ružne noge kakve odavno nisam vidio.
Eh sad mogu da nastavim mirno zivjeti kad sam ih vidjela poslije svadbe huh -.-