Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sad će za 100e cijeli svijet pisati a kokice svršavati kako je predivan... a mi koji živimo za naše žene imamo bezbroj mana i uvijek smo papci a razlog je samo jedan...KEŠ ;)
kod nas bi bilo evo ti petaka i je3em ti m4jku
GV9ovg , [url=http://qdckpspvcjud.com/]qdckpspvcjud[/url], [link=http://kzpegtqbxsik.com/]kzpegtqbxsik[/link], http://rtcsoedmbxkd.com/
59OZ5b sajerfdkcxlx
al5esB , [url=http://feqeimeihzjm.com/]feqeimeihzjm[/url], [link=http://zzezfwvpavww.com/]zzezfwvpavww[/link], http://plafcvuzxbpr.com/
KG1YSg lkfqulrerdsu
I bought this book busceae first, I literally love James Franco, and second , I want to know him better. And I'm glad that I was not disappointed by the book. It contains information about his career history, filmography, and interesting personal life. I was shocked to learn that this hunk did work at McDonald's! (I wished I had been their customer before). Nonetheless, I love him now more than ever after finding out the person he really is! A painter, award-winning actor, writer, director, wow, Franco is really a self-made man! I love it busceae the book gave me an overview of his tales of triumphs and defeats in the world of showbiz and inspired me to keep on dreaming and reaching for it whatever the cost.
A sto nije platio veceru nekom siromasnom, nego biznismenu koji ne zna sta ce od para.
Licim na Clooney-ja, fakat, faca sam. Ipak bi volio da licim na njega po pitanju para. Al dobro, bolje i to nego da ne licim na njega i jos da sam kokuz. Heheh j3bem te nepravdo.
CLOONEY GOSPODIN PRAVI!!!!!
@bystander nisu u pitanju mane vec sto se zenama cini da je trava uvijek zelenija na drugom brezuljku....ali to isto vrijedi i za muskarce.
Maaaajke Srebrenice osudjuju ovo rasipnicko ponasanje placanja vecere bogatom biznismenu pored toliko gladne bosnjacke populacije koja ceka na red u javnim kuhinjama. Maaajke Srebrenice predlazu glumcu da ubuduce prije nego sto plati nekome racun pozove nasu predstavnicu za vjersko-moralna pitanja u Berlinu koja moze da ga uputi ka najblizem bosnjackom centru ili dzamiji kojoj moze dati prilog i uciniti sevap umjesto sto cini haram hraneci njemacke biznismene!
Svaka mu cast, glumcina i veliki covjek! U nas u Rajvosa bi dobili batine ili bi te izresetali na izlazu iz restorana
citat: "Film je baziran na stvarnim likovima, grupi eksperata za umjetnine koje je zaposlila Vlada Sjedinjenih Američkih Država, a čiji je posao bio pronalaženje i vraćanje umjetničkih djela koja su ukrali nacisti. " A gdje su ih vraćali ? U Ameriku ?
Clooney je uvijek bio gospodin covjek.
...moj mladic je preglasan jedino kad mi ga slozi otpozadi...
pa kako se ja ne podmetnem sa cvojom cvajom da me očeše Kluni, ne bi li mi platio novog Lambordzinija.... :(