Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Dušanka Majkić u znak podrške postavila sliku kako tamani pečeno prase u Donjim Rakelićima
Hillary babetina dok je Sanna vec nesto drugo. Doduse partijala je Hillary na ostrvu....
Baš tako a isti im je poslodavac možda je zato brani.
kakvo ostrvo, zanima me
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li to Monika iza tebe?
Sve je to lijepo i bajno samo što malo tako ne podrže žene u državama gdje im je zabranjeno voziti ili ići u školu.
Ne razumijem zasto se ova zena stavlja na linč. Znaci izasla, provela se, evo radili joj test na narkotike, zena ne drogira. To sto je javna licnost, nek mi se objasni kakk to onda treba da izgleda dan jedne javne licnosti... da sjedi u biblioteci svaki dan, u kancelariji, a navece kad dodje kuci da bude kao pristojna gospođa u lijepom ispletenom dzemperu. Ne kakite Bgm, svaka cast Sanni, plese, zabavlja se u skladu sa godinama a pritom joj posao ne trpi, uvodi Fince u Nato
Propalim i ja samo se ne snimam i sve top 😁
kad ce ljudi doci do te faze da odvoje privatni zivot od javnog. da shvate da je mijesanje u neciju intimu nekulturno dno dna, da je druzba druzba a sluzba sluzba. pomisao covjeka u eri smartphone i klipova, da moze u svakom momentu biti snimljen i ishprdan spitava da zivi zivot punim plucima da se opusti u uziva. sve vise postajemo zombiji i ovo je socioloski problem.
Problem je sto kad postanes "javna licnost" gubis privatnost. Ne moze i jare i pare. Sam si se odlucio da budes javna licnost i ponasaj se u skladu s tim.
Prodajem pelete... Ovaj pelene
🆂🆅🅸🅹🅴🆃 🅹🅴 🅳🅰🅽🅰🆂 🅿🆄🅺🅰🅾 🆂🆅🅴 🆂🆃🅾 🅹🅴 🅽🅾🆁🅼🅰🅻🅽🅾 🅳🅰🅽🅰🆂 🆂🅴 🅿🆁🅴🆉🅴🅽🆃🆄🅹🅴 🅺🅰🅾 🅽🅴🅽🅾🆁🅼🅰🅻🅽🅾 🅽🅴 🅼🅾🅶🆄 🅳🅰 🆅🅹🅴🆁🆄🅹🅴🅼 🅶🅳🅹🅴 🆉🅸🆅🅸🅼🅾
Hillary,popusti...unucad,penzija,setnja parkom sa Bilom...
Prodajem drva. Bukova
Dok si ti partijala,Monika je....sta ono???
Gdje je Sebija naša kolovođa
Na utakmcii, navlaci mi peh na klub za koji navijam. Pola zivota zivi u Sarajevu i tek sad otisla na utakmicu, slucajno mjesec i po pred izbore....
Zenske skorpije sta mislite o njima? Hillary i sanna su zenske skorpije meni djevojka sadašnja je skorpija
Jarane ako ti je djevojka kao njih dvije kuku lele tebi burazeru xD