Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i ovako nego jaro nadjes neku mladju koja te oguli i vara sa komsijom...a ti ponosno hodas sa njom gradom i mislis da si faca
Ima i gore ponosno hodas gradom, a pola je grada otreslo prije tebe, lakonda je komsija samo
Dovoljno je reci: Cher has an estimated net worth of $360 million dollars
Bolje crnac nego štap!
Ne brigaj ti, sabrao je on dobro...
Sta je sa hankom paldum ima li ona momka
Prihvatam svako misljenje u vezi ovakvih slucajeva ali imam i ja svoje. Ovo nije normalno, ne samo majka vec i baba mu moze biti. Stoga, sto se mene tice, nek idu u pitschku materinu oboje, daleko im kuca od moje.
Ovaj svijet je svakako otišao u quratz . . .
Meni je ovo bizarno lik ocito ima psihickih problema, kakva crna ljubav
Ljubav ne poznaje matematiku ali poznaje litar motornog ulja koje decko mora prosut da zadovolji doticnu !
Nema tu ljubavi stara vjeruj mi
Ali zato novac da 🤣
Ali zato novac da 🤣
I kazu problem osteoporoza…. Izgleda da nije…
Al digitron koristi
Kako pedofilski!
Nemam prigovor za razliku u godinama toliko, koliko imam za te prethodne brakove. Pa zar nije dosta jedan? Nego sa svakim pomalo. Valjda će tako i sa ovim. Više se ponosim sobom znajući da nisam nikad bio u braku. Ne propuštam ništa. Bolje ništa, nego 10 razvoda ili prekida. Jedan ili nijedan. Ništa ili sve, ali samo jedan brak. Bolje mudro usporiti upuštanje, nego se zaletiti, pa se kajati i razvoditi. Bolje biti i neiskusan, nego brzati, jer ko brza, goovno trza.
Haj što to njoj ne smeta, njoj dobro, ali on bolesnik kako ga nije stid sa babetinom imati ses??? I pogledati roditelje u oci i rodbinu....ovaj svijet je obolio