Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno...kod nas se sve okrene na svinjetinu srbe turke itd, a proslo vise od 500 godina cccc. Ne znam tacnu recepturu cevapa niti me zanima i nervira me sto ljudi pricaju o svinjetini kao da je neko pogano meso, a usput jeli ste svi pastete zar ne?
Zlaja ti si Vlashina ona Srpsko-rumunska karavlashina s dna kace....kojoj je najveci specijalitet,, praseca crevca na zaru,,
Parola je, ne mijenjaj onog ko te dobro *e* be. A Murat im se, izgleda, osladio
Ne mogu Srbi bez Murata... HAHAHAHAHAH Navika.... tralalalalalaaaaaaaaa..... losa navikaaaa.... 500 godina... :)))) haha
ti emira a on tebe....vise puta na dan...bio mi je ok glumac do danas....od danas ne gledam filmove koji ukljucuju ovog glumca...
KUSTA se vratio vjeri pradjedova .. a sta vi cekate ?
e moj Kusta jarane, znao sam da si derpe, dovodis Deppa a od Selme nista...
haj zlaja u p.m. kretenu jedan cinicni. ima jos ali .. proljev..
@vehbo - prvo nisam srbin a drugo ti se shoshon malo bolje raspitaj kakvi su bili onda a kakvi sada cevapi u sarajevu.. ti si tada zivio u new pazaru i nisi jos ni znao gdje je sarajevo
Jashta @zlaja i pizza je originalno Srpsko jelo porijeklom iz Paracina....a cevapi ,,a la leskovac,, su najbolji kakvi su se prije pravili u Sarajevu od mljevenih svinjskih ushiju i ,,crevaca,,:))))))
@Ooo - mlad si ti , pitaj ti fino svoje roditelje kakvi su se cevapi jeli do prije rata i to na sred bascarsije
crko dabogda
Sta ima karapandze, dje ste vi prije sa svinjetinjom cevape pravili poganceri. Jeli moguce da ste svi toliko mahniti?
Tačno je to. Pravi oginalni ćevap je imao 30% svinjskog i 70% junećeg mesa. A najbolji ćevapi i pljeskavice su se pravili i uvjek će se praviti u Leskovcu. I Makedonci prave bolje ćevape nego u Bosni jer se i tamo ćevapi prave po orginalnoj recepturi. Ono što po Sarajevu danas zovu ćevap (junetina i soda bikarbona) je samo loša kopija prilagođena vjerskim standardima i namjenjena za određenu populaciju ljudi. Sramota je što se orginalni recept i njegov naziv ćevap nije zaštitio od ovih današnjih divljanera.
Ne pricaj gluposti, pravi cevapiu su mix junetine i 15% janjetine. Kao i obicno glupavi srbi pricaju o necemu o cemu nemaju blage veze. tako i ovaj kretten Zlaja.