Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ove migracije su rezultat kolonijalistickih i imperijalistickih teznji Europe, kasnije i Amerike. Sta mislite zasto ljudi u Juznoj Americi pričaju Španski i Portugalski jezik, zasto Ameri pricaju Engleski, zasto pola Afrike prica Francuski. Da ne pričamo o strahotama nad Aboridzinima i nativnim Amerikancima (Indijancima). Sad sve to dolazi na naplatu. A ovo sto Izrael radi je politika Apartheida
A da ih primite u Australiju???
Pa imaju oni migrante iz Azije, a Ameri migrante iz Meksika. 😁 Evropu će pojesti afrička populacija. Ovamo je slab natalitet, a "dole" klimatske promjene oko ekvatora, Sahara se širi... Sve govori da će valovi migracije biti još jači.
Ovi demonizovane holivudske spodobe su toliko umišljene i odvojene od stvarnosti da zaista misle da se nešto pitaju na globalnoj sceni.