Zlostavljao je 2016.
59

Cassie pokušala prekriti modrice nakon što ju je pretukao Diddy, on se oglasio nakon snimka

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Društvenim mrežama se dijele fotografije na kojima se vidi da je Cassie Ventura pokušala prekriti modrice puderom dva dana nakon što ju je reper Diddy tukao i vukao po hotelu. On se sada oglasio povodom snimka koji je nastao 2016. godine.
Fotografije su snimljene sedmog marta 2016. godine, kada su bili na premijeri filma "The Perfect Match". Ona je na crvenom tepihu nosila crno-zlatnu haljinu, a kasnije je obukla tirkiznu kreaciju.

Korisnici društvenih mreža su primijetili da se na fotografijama vidi da je ona pokušala prekriti modrice na ramenu i nogama.

CNN je jučer objavio snimak na kojem je on udara, što je uzrokovalo brojne reakcije. Reper je sada podijelio snimak na kojem, između ostalog, tvrdi da preuzima odgovornost za svoje postupke.

"Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu. Ponekad morate to da uradite. Bio sam sje-an. Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore. Moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku. Zgrožen sam. Bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada", kazao je.

Dalje je naveo kako je nakon toga potražio stručnu pomoć.

"Morao sam da zamolim Boga za njegovu milost i spasenje. Tako mi je žao. Posvećen sam tome da svaki dan budem bolji čovjek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao", ispričao je.