Podrška joj mnogo znači
0

Bivša djevojka repera Diddyja nakon snimka u kojem je zlostavlja: Još uvijek se oporavljam

L. R.
Diddy i Cassie Ventura (Foto: EPA-EFE)
Diddy i Cassie Ventura (Foto: EPA-EFE)
Nakon što su mediji nedavno objavili snimak u kojem reper Diddy tuče tadašnju djevojku Cassie Venturu, pjevačica se odlučila oglasiti putem Instagram profila.
Naime, američka pjevačica i plesačica govorila je o nasilju kojeg je proživljala, a onda se zahvalila svima na podršci.

"Hvala za svu ljubav i podršku moje porodice, prijatelja, stranaca i onih koje tek trebam upoznati. Izljev ljubavi stvorio je mjesto gdje se mlađa verzija mene može smjestiti i sada osjećati sigurno, ali ovo je tek početak. Nasilje u porodici je problem. Slomilo me do toga da sam postala osoba za koju sam mislila da nikad neću biti. Uz puno napornog rada, danas sam bolje, ali ću se uvijek oporavljati od svoje prošlosti", napisala je na početku.

Ona je ovim putem željela iskazati kako je žrtvama podrška važna.

"Hvala svima koji su odvojili vrijeme da ovu stvar shvate ozbiljno. Moj jedina potreba je da svi otvore svoje srce žrtvama. Potrebno je mnogo srca da se kaže istina iz situacije u kojoj si bio nemoćan", istaknula je.

Na kraju je rekla kako je tu za one koji još uvijek žive u strahu i da to preporučuje i drugima jer niko ne bi trebao sam nositi ovakav teret. Objasnila je da "iscjeljenje" nikad ne završava, ali da podrška znači mnogo.

Podsjećamo, CNN je 16. maja objavio snimku nadzorne kamere iz 2016. godine, a koja se nalazila u hotelu InterContinental u Los Angelesu.

Snimak prikazuje Cassie Venturu kako izlazi iz hotelske sobe i odlazi do niza liftova. Combs, držeći peškir oko struka, trči niz hodnik za njom, potom je zgrabi za potiljak i baci na pod, držeći svoj ručnik jednom rukom okreće se da je udari nogom.

Dok je Ventura na podu, Combs podiže torbe s poda te se okreće i ponovo je udara dok ona nepomično leži na podu pa je potom vuče prema sobi. Međutim, pušta je te ona ostaje sjediti na podu. Nekoliko sekundi poslije Ventura polako ustaje te skuplja stvari s poda i kreće do telefona na zidu hodnika u blizini liftova. Nekoliko sekundi kasnije, kamera pokazuje Combs kako sjedi na hodniku te u ljutnji uzima predmet sa stola te ga baca.

Diddy je nakon objave rekao da je u tom trenutku bio sje*an i preuzima punu odgovornost za svoje postupke.