Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj panseksualac, jel se identifikuje ko tava
Identifikuje se kao budala.
kao panel ploča
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti si ba sada depresivna cim ne znas sta ces od sebe.
Ma sad polako dolazi se do alkohola pa malo party, koka u nos, pa stari dobri heroin, lijecenje, odvikavanje pa onda odjednom presaugala sa svim i kaze ode a tako mlada i perspektivna.. Imamo mi drugih problema, nek se ona bori sa svojim duhovima..
Reci te im da postoje samo 2 spola(musko i zensko)
Ovo je glupost, pa sve nas privlace osobe koje nas privlace, ne biramo u koga cemo se zaljubiti.. Kao sto ja nisam izabrao da mi se svidi moja draga, tako ni homosekualac nije izabrao da su se svidi partner ili ova glupaca nije birala da joj se neko svidi. To su hemijske reakcije u mozgu koje ne mozemo kontrolisati, onaj primitivni zivotinjski nagon koji nam je ostao.
Ova seksualnost isto kao i religija. I tamo imaš monoteizam, politeizam, dualizam, deizam, panteizam... tak i ovdje, izgleda.
treba tebi dobar hodza
A kod nas se djevojke zaljubljuju u novac auta I kuce,vecina sponzoruse
dusa draga, bas mi te zao
zove se kara a ne voli karu, al' se zato kara s zenama
Neki ovdje bi voljeli da je cijeli svijet kao npr. Sijera Leone i Gvineja Bisao ili Somalija. Da zene nose vodu na glavama i kopaju njive, djeca kalasnjikove, da se da se nema vremena za "stres i depresiju Zapadnog covjeka" pa bi se onda "opametili". Da su Da Vinci i Mikelandjelo slusali Jugoslovene, danas bi Evropa bila Afrika.
A na mjestu Sikstinske kapele bi bila štala.
@IslandskaDrzava Deder se malo prihvati istorije pa nam reci ko je donio nauk u tada zaostalu Evropu? A evo ti i primjera zapadnog covjeka, kad je bezvlasce, u USA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta je? Panseksualna? Ja kontam lozi se na Petra Pana ili kad popije Pan pivo sexsualno se uzbudi...daj ne jedi kaku bgti...tebi je dosadno u zivotu, sve si probala, ne znas sta ces pa si sad pan, k.urac-palac...
koji panquartz?...obična pederchina :)))
Nisi ti na Bosnju naletila😉 pocijeo bi te ko poziv u vojsku🤣🤣🤣🤣
pocijepo*
Jel to isto ko Panslovani? 😁
Ova je PANseksualac jer vjerovatno voli flašu od PAN piva :)
Živimo u takvom vremenu gdje su naopaki trendovi sad IN i gdje su svi nešto kao ugroženi i uvrijeđeni, gdje svaka budala ima mišljenje i stav o nečemu, takvim se ljudima daje medijska pažnja i takvi vladaju. Živimo u vremenu gdje čovjek treba da dostiže vrhunac svijesti i znanja a dešava se sve suprotno. "Doće vrijeme gdje će svako biti poznat na 15 minuta" reče jedan pametan čovjek davno još.