Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zadnja rečenica. Imaju i zajedničkog psa Borisa.
Onu stvar bi on uzivao u zemljoradnji da zivi od te farme...malo morgen...ovako malo serucka dok taj tim za njega sve radi...bjezi Harise ne dipr majke ti .
Baš tako. Vjerovatno imaju i zajedničku kokošku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nasim ljudima na Balkanu ofirno se baviti poljoprivredom, svi lete za kancelariju a farma je osnova svega
jesi li se kad bavio poljoprivredom pa da tako tvrdis? za pocetak uzmi posij 50kg krompira stavi na papir koliko ce te kostati sjeme oranje frezanje djubrivo prasak protiv baja kopanje u jednu pa u drugu ruku vadjenje iz zemlje prevoz i na kraju kolika je zarada od prinosa po trzisnoj cijeni
Jes vidio? Glupani trče da rade 5 dana u sedmici u uredu za par hiljada mjesecno umjesto da crkavaju na farmi za par stoja. Prvo preori, podjubri, posadi, ... par duluma zemlje pa onda kenjaj po Klixu.
Ne valja lubenica, debela joj kora 😅
I ja bih zasukao rukave na IBIZI ... haj nek zasuse rukave u dnu Romanije pa da ga pitam kad mu Krusko pokuca na vrata na jednu ljutu u po noci!
Traži li poticaj od države?
lako je biti farmer sa milionima na racunu kao Clarkson by the way i vozati Lambo traktor😂
Hahaha,imaju zajedničkog psa Borisa....jeli Režak,ili je Bizetić.
Zasuče on moj kuratz
Nije problem baviti se poljoprivredom ali ti zaradis milione i onda kao ides proizvodis povrce itd.Problem je krenuti od nule a poljoprivredu imati za vratom!
Pa dobro sta sad..treba se svega odrec..i zivjet od mrkava..da bi ti reko e sad je ok?
Nije to poenta al haj.
Vadí mrkvu zemlje: Nije mi problem uprljati ruke.
Yuppie + hippie.. spojio iz oba svijeta po nesto :)
Covjek na mjestu i uziva. Boli ga qrc
6 g je u sretnoj vezi...i imaju zajednickog psa :) ha ha ha
Mozda covjek ne zeli da stanca djecu kao mnogi u BiH, pa se onda hvataju za glavu.
- stanca djecu-😳
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma tako i treba . Covjek bez kompleksa!