Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto će 100% Buba citati ove komentare, koristim priliku da ga zamolim da kada su već postali popularni, prestanu pjevati o sponzorušama, materijalima, bludu i nemoralu. Mnogo se djece na vas ugleda, curice vas slušaju, objasnite im šta su prave vrijednosti. U konačnici to je ono što će iza vas ostati...
Šta dočekasmo,da nam ovo bude vijest...spasi nas Bože
Mrtvi seljaci uzas
Povrachachu
lijepa je iskreno dobar su par
Preseravanje
biba koreli ? a buba li se jasmina ?
Ova njegova ko mutava
boli nas neka stvar za njega i srcad, velahavle klixa ovog, hvala vam na ovim informacijama, ganut sam !
Jedan balon za mog Baketa
Pustite ljude neka se vole.Nije on trazio objavu sami su je preuzeli sa instagrama lol
Uz duzno postovanje, djevojka mu je klasicna sarajevska papanka
mene je žena isto jednom tako obradovala. doduše umjesto balona u sobi su bile gajbe karlovačkog. tada sam saznao pravo značenje riječi sreća.
baloni nisu zelen boje buba prodana duso
Buba zagoreli panj pravi