Srca za rođendan
744

Buba Corelli pokazao romantičnu stranu i obradovao djevojku Jasminu

Klix.ba
Popularni bh. reper Amar Hodžić, poznatiji pod imenom Buba Corelli, pokazao je svoju romantičnu stranu iznenadivši svoju dugogodišnju djevojku Jasminu Đideriju za njen 28. rođendan.

Nakon što je izveo na ručak, uslijedio je drugi dio iznenađenja. Buba Corelli je Jasmininu sobu napunio balonima u obliku srca na što je ona počela plakati od sreće.

I drugi dio iznenadjenja ❤️❤️ @jasmina_djuderija

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Buba je zabilježio ovaj trenutak i podijelio na Instagramu i na Storyju, a njegovi fanovi su pohvalili ovaj gest i zaželjeli paru koji je skupa od gimnazijskih dana da budu sretni do kraja života.

Također, posvetio joj je post u kojem joj se zahvalio na savkom zajedničkom trenutku, zagrljaju i podršci.

"Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga. Danas je tvoj dan. Na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji život. Ako imam pravo na jednu želju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao života opipljiv", napisao je.

Buba i Jasmina su se vjerili na proljeće 2016. godine, a fanovi s nestrpljenjem očekuju kada će stati na "ludi kamen". Jasmina je uz njega od samog početka karijere i redovno ga prati na nastupima.