Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je sto na ovom festivalu u prvom planu nisu filmovi kultura i umjernost vec opijanje i krkanluk
isto
Za ovog Štukana nisam čuo još od gori vatra 2003e.Prepolovio se
Cuj zvezde, a samo Mirjanu Karanović mozes prepoznati ovdje kao poznato lice. Hahahaha
Nadu Šargin sam gledao u 2-3 filma i uvijek ista uloga.Il je dama noći il je žena koju muž tuče.Jedino Zrinka i Mirjana.A za ovu Lečićevu sam čuo samo zato što je Lečićeva bivša haha
Jao sto se Fedjo sredio, bas za festivala.
Ziskooo je dominirao..mangup stari..odero je Vrecu Bozu za noc 15 puta...japanke ruskinje Njemice...frajer otima trebe..ima pare moc smek..pun je ko brod...skoro je dero 2 trebe iza cevabdzinice Mrkva ... One mu platile 3 desetke i ostsvio ih ko sirocad..
Chic dame, Jasna je super.Karanovic jos mora smarsati! Oko struka salo.Starija sam malo od nje pa ga nemam. Poput mnogih koje se blize 70 toj. Neka se ugleda na Rampling ili Fondu. Mora joj se priznati da je uradila cudo jer je bila ogromna. Samo ona ima nesto sto drugi nemaju : ogromnu nadarenost!
Slika 22 - jaoooooooo sinfonaaaaaaaa Ona je bomba🤪
Bravo vam!
svjetski a nase
Ја сељакљука фол на црвеном тепиху
Prekrasne zvijezde
Ја сељакљука мајко мила
Ljubomora te pojede
Sta ti baljezgas, primitivni grmalju.Festival poznat u cijelom svijetu.Pogledaj strana glasila ako umijes citati svjetske jezike, zavidni bezveznjace.
Dižu jedni drugima repove
Slike su bas malo na freak show…
Mirjana i Jasna, svaka cast na izgledu 👌🏻🌷
Feđa kralj, s motora pravo na crveni tepih. Svaka čast majstore! ;)
Jadi moji kakve hude zvijezde. Pa da su se bar obukli otmeno da to na nesto izgleda. Bas me sramota za njih
Koliko srbadije na jednom mjestu trebalo bi da se zove srpski Film festival fuj