Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da je ubije propuh - nije luda da otvara....
Nije đaba sa Balkana
Otvor prozor curice malena, umoran sam idem sa terena.....Otvori prozor i uspavaj Trampa, kad ja dodjem bice dobra hampa.
@mlacmudan rampa?
Dvije posustalice... jah...
ne znam da li je smješnija ova francuska divokoza koja se bavila prozorima, ili naši levati koji to tumače kao Trumpovo maslo. al jbg, sad svaka budala ima pristup internetu pa može i da iznese svoje "mišljenje". idioti nemaju pojma da su zatvoreni prozori mjera koju određuju ljudi koji se bave sigurnošću Bijele kuće i s tim ništa nemaju ni Melania ni Trump
imam i ja jednu starija od mene 21 godinu...hmmm hmhmhm
joj da ga je ovdje umuciti nekako
ko prikaze obadvije
I ovo je vijest neka? Mislim logično je da ne smije, ipak je prva dama SAD-a. Ne možemo ni zamisliti kakva sve sigurnosna pravila i protokole imaju.
Kvalitet koze propo
Odo gldati smjesne videe od majmunima....
Kako je ova Makronova zena ruzna. Ne mozes cak reci ni da je lijepa za svoje godine, bas odvratna pojava.
Bridžit je francuska Neda Ukraden...baba koja se ufurala da je pi*ka i po..
plastična lutka kojoj je osnovna namjena lijepo izgledati i smješkati se
Mozda je i deda i medzu nigama katanac stavio.Ko zna 😂
a kaže da sebija ne pušća vodu poslije nužde i da uzdrigne kad se najede
a smije li koristiti veš mašinu?