Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli ba hebbala se s drugim, slike izasle sve i frajer ostane s njom, opuca joj hljasku ona ga tuzi ahhahahahhahahahahha ja sto musko moze ckapi bit i zena ravaku to je nevjerovatno
Pa fudbaler sta drugo reci...
Uzmite nesto za smirenje,slijedi bombardovanje karleusom narednih 15 dana
Kakva god da je ona, on NEMA PRAVO da je fizicki ili psihicki zlostavlja! Niko ga nije natjerao da s njom zivi niti da je zeni! Kakav je to muskarac koji tuce slabije bice od sebe?! Gnjida, a ne musko kao i vecina komentatora ovdje!
Treba njoj Al'dino, tanak je ovaj
Sta je trebo. Hebat
Pa ona voli da se pljuje i da je pljuskas po licu.Ona Tosu mutavca haman ne voli vise.
Nije jako, raspala bi se plastika
ВРАЊЕШ МУ ПОСЛАО НА ВИБЕР only fan Vranjes from JK, ДУШКУ ПАЛА КЛАПНА..
Ponestalo joj para, pa da mu izvuce.. vidi joj se na pogledu koje je egoisticno zlo od osobe... sve bi ona dala za vilu i pare, i djecu bi mu ostavila.. zena pukla 100%
Koliko joj je vime moze cijeli ziri da podoji....
Prvo pljuc pa spuc.
Samo degenjek!
Da li ju je udario po licu ili joj je svezao samarcinu ??
trebo si joj vilicu slomit kucketina
Vranjes na aparatima...Sad il nikad
Uzece mu kuci na Dedinju, sve radi iz interesa. Navodni novogodisnji spektakl je vise erotika, nego muzika.
Zato mozda i nece da se razvede od nje da mu ne bi uzela imovinu, a on za to vrijeme po svijetu karindza manekenke. Kazem mozda.
Trebao je davno pljunuti jos nakon vranjesa