Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako ne volim zutu stampu i zivot slavnih, ovo moram prokomentarisati. Meni je on skroz ok, a ona glupa. Svaki naredni ce s njom biti zbog para iskljucivo i definitivno! Imala je mladog i zgodnog covjeka kraj sebe, uspjesnog i sto je najvaznije karakternog.A ona je samo uspjesna! Ritchie je pametan bio i ostao, pa i s ovim potezom.
Ma trebao je ko shon pen, da je mlati bejzbol palicom mozda bi bila poslusnija, ali cinjenica je da on jednostavno nije mogao podnjeti da je ona uspjesnija od njega
dje ste,,,,
Meni je Madonna bila blesaca i prije i za vrijeme braka sa Ricijem, a on mi djeluje kao sasvim ok covjek, onoliko koliko je mladji od nje, toliko je ozbiljniji. Al\' vidis ti to, strani mediji su jos prije godinu-dvije spekulisali o njihovom razvodu, a oni to demantovali, ma gdje ima dima tu ima i vatre... opasni su :)
Uvijek postoje dvije strane medalje.Ko je kriv?Ma koga briga al nikad za nikad mi nece biti jasno kako bivsi partneri mogu blatiti jedni druge,a pogotovo javno. Pa do prije sedam dana su hodali drzeci se za rucicu,smijali u fotoobjektive raznoraznih novinara,glumeci sretne i zadovoljne bracne drugove a sad iznose svoj prljavi ves.Ja sam dobar ti ne valjas i obrnuto. Jadno...
Da su mi njegovi problemi, rado bih je prihvatio:D
Dzaba slava, novci i uspjeh ako covjek zivi ko stoka..
Neka podjele djecu a meni daju 300 miliona $, eto ako se oni ne mogu dogovoriti.
a sta je ocekivao,kalasturu provjerenu ozenio i mislio imat ce miran zivot,ja degenerika mati moja mila,hahaha
Ko ti je kriv sto si kalakotru ozenio... to se guzi al se ne zeni...nadam se da neces sada Hanu Hadziavdagic ozeniti...to ne zelim ni cetnicima....
Ja nikako da odgonetnem da li je madona kuja ili je ofucana kuja
Ja mislim da je ipak on veci glupan ako je zelio sa Madonom \"imati porodicu i brak kao svi normalni ljudi\". A iskreno, ma bolim me briga za njihov brak i porodicu ... kao da oni znaju sta je pravi brak i prava porodica.
Haj sad znaj ko laze a ko ne, ali ako je ovo istina, onda je Madonna glupacica svoje vrste. Covjek fino htio zivjeti normalnim zivotom u normalnom porodicnom okruzenju, a ona ni habera :) Glupo zensko!