Nova knjiga o porodici Obama
0
Brak Baracka i Michelle bio na rubu propasti
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Republikanac I second that!
Oke, vijest kao vijest i nije nešto naročito, nema veze, nekome se svidja, a nekome ne. Zapravo je nisam ni pročitao do kraja kad sam naletio na milijarditi put na ovoj stranici pronađeno \"dugo vremena\"... Hajte malo povedite računa, majku mu, zar je lektor tako skup? \"Često puta\", \"dugo vremena\", \"mala kućica\"... dokle ljudi?!? Čita ovo narod, a vi nagrdiste jezik. Sumnjam da ne umijete, samo ne kontrolišete. Pa hajde malo... kontrolišite!
meni je vijest super! kome se ne svidja, nek surfa na drugoj stranici. Vi biste radije da citate o seksu, ubistvu ili mozda politici kod nas? E pa nece moci, ove noci.
Kao lud sam bez ovakvih textova, kao sto je ovaj. Rezem vene, ... Gluplju vijest na ovoj web strani jos nisam procitao. Ima li iko na ovom sa-x-u da sta interesantnije napisati ? Ili je vrijeme da pocnemo citati vijesti na drugim web stranama ?
@republikanac nabijem ti desnicu u rektum
Who cares?