Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Feđa Krvavac na aparatima.
kliksov dron na haparatima btw.ove usnice u meni bude mastu...
aparat na aparatima
On je najsretniji cova na svijetu. Andja je najljrpsa zena na dunjaluku. Ajde sto je najljepsa, nego je i dobra osoba. Da mi je samo jedan fan s njom, i mog'o bi' umrijet. Da imam tu priliku svjedocit njenom karakteru, sobunama i ljepoti. Da je mogu dodirnut, mirisat njen miris duse, tijela.. Grlit je, ljubit ili samo gledat ili slusat.. I nista mi vise na svijetu ne treba. Ali nema od tog nista.. Moram se zadovoljit sa besknacnom mastom. Andjo, voli te jedan momak iz dubine duse. Ljubim najljepse, najukusnije usne.. Brede pasa moj, zavidim ti!
Dan* Osobinama*
*Najljepsa *Svjedociti *Dodirnuti *Mirisati *Beskonacnom *Zadovoljiti *Toga *Umrijeti *Grliti *****
Motiv je dobar, ali Bradove fotografije nisu kvalitetne.
Kad je neko nadaren, prelijepe fotke, sretni bili do kraja života.
Crno-bijele*. Pismenost vasih novinara je na zavidnom nivou ;)
fotografija je umjetnost s kojom se gotovo svaki idiot moze baviti
A ignorancija mnoge također ne zaobilazi...
Niti u siptara kipara ili slikara.... aa bogme niti u Angeline sise dobre, obe odsjecene od svijeta, bye bye kurva bez sisa
Molim "fotografe" da ne jedu govna, ali iskreno, Fotografije moraju biti dobre jer ih je napravio Bred Pit (nije Pit Sampras) i jer je model za poziranje Niko drugi nego Anđa,a ustvari fotke kur-cu ne valjaju.Budite bar jednom iskreni u životu, makar anonimno.Ja sam fotograf i iskreno mislim da je ovo amaterizam Breda Pita.
Remzijaš... Moje fotografije ne valjaju, ja nisam Brad Pitt, nije mi ime što guzi nabija nivo. Pitt je vrh glume i skidam mu kapu za to. Ovdje nije finta u njegovim fotkama, finta je u nekritički nastrojenoj masi kojoj je uvijek bitno "ko fotokrafiše" nego kako fotografiše. Moje fotografije još nećeš moći pogledati čisto jer se ne promovišem. Jednostavno fotografija je prije svaga lični gušt pa onda stvar koju treba da vide ljudi.Kad zadovolji moje emocije,onda su za javnost.
Kao neko ko se takodjer bavi fotografijom, moram priznati da je Brad Pitt odlican fotograf.
Slike su genijalne zbog rakursa, ali i zbog nacina na koji se slikalo. Ne prikazuje se raskosnost, niti neka tjelesna ekskluziva i napucanost. Slike mi vuku na epohu modernizma, ali imaju nesto i postmodernisticko, socijalno...
ima ih nekoliko baš sablasnih al inaće taj Bred ima potemcijala,nije da nije )))
još kad bi opuco koji selfi,mogla bih se i zaljubit večeras šta me briga za ovu Anđelu,nisam istospolno orjentisana )))))
pa šta drugo da se radi,ja dežurna,fala Bogu posla nejma,svi živi i zdravi okrenem se oko sebe,ništa konkretno pa rekoh,bar taj Bred,dobro bi mi došo ))) bolje išta nego ništa))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bred pit prestao a pit sampras istom poceo..
Znaci ide ovako presto bred pit poceo pit sampras
Idu pita sa sirom, brad pitt i cuko pitbul ulicom. Pita pita brad pitta: Hocemo li Pitt nesto pit? - Naravno da treba pit, rece Pitt. I javlja se pitbul i kaze: Aw aw
volim crno-bijele fotke,zaista su lijepe :)))
PRELIJEPE!