Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako tebe to raduje, nek je sa srećom. Danas majko ženiš svoga sina... dva puta će svirati.
@SamoZajedno HaHaHa... Na pitanje novinara o Bosni i Saraj'vu,Božo reče: " Ne pitaj, sve što vrijedi otišlo je,ostala je samo fukara"
jok, " danas majko udajes svog sina.."
sutra ce mama da mi kaze : eno i bozo se udao, sta ti cekas bogati
pise da se udaje za rahmetli Luisa sina,eh da mu je babo ziv,da vidi da mu nevista ima vecu bradu od svekra
Obrij se kad budes udavao.
Neka,neka i vrijeme ti je!
Idi zatro ti se trag
ati ko nesto doprinosis drustvu, nek se tebi zatre
I manji je trosak na muziku narucite jednom Danas majka zeni svoga sina za mladence i obje fooomilije rahat
Ma neka covjek zivi zivot Koji zeli I Koji ga veseli. kod nas je navika posrat se na Ono sto ne znamo ili mi licno ne Volimo od vjere, preko muzike pa do seksualnosti. Ako Bozo Voli da ga primi sta to ima veze sa mnom ili bilo s Kim osim Tim beogradjaninom. Sretno Bozo
fudo kuma
A dje si bio na marsu LGBT neki dan haaa khurvo😂😂😂
Sretno Bozo i ne okreci se
makar nece imati zenu da mu zvoca
Mislim da je danas trebao biti onaj marš kad dođe ovaj umotani..kako bi bilo zanimljivo gledati sve to, sa kokicama
nek svako radi šta hoće ali zašto se ove LGBT osobe ovoliko vole eksponirati, jel oni misle da su nešto bolji i vrijedniji od drugih, stvarno ne kontam, šuti i budi to što misliš da treba ali sad to reklamirati na sva zvona je suludo, oni hoće od hendikepa da naprave prednost, evo recimo Božo, niko ga ne dira ali opet on na društvenim mrežama objavljuje svoje privatne stvari i hvali se kako ima hebača, čemu to i koga to treba da zanima???
Isto kao što te stvari objavljuju i mnogi drugi koji vode život "tradicionalnih" vrijednosti i društvenih normi.. Ovaj se ništa ne razlikuje.
Božo ima pravo da objavljuje sta hoce na svom profilu a ovo on nije platio vec su mediji prenijeli. Cim mediji prenose ocito da za tim ima interesovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hhhhhahhahah
Jel ovo Božo ili Božica :)
Božo Vrećo što ostavi domaće pedere na cjedilu srećo😅