Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Msm slika i prilika modernog focaka 😂😂😂😂😂
@zakhaev, Maloprije gledam, iskljuceni su komentari i na clanku za ovu neku ana bavrka. Ne pise da je clanak promo ali komentari ugaseni. Koliko je zena platila da se promovira, pustili i da komentare ugasi i da sakrije da je to samopromocija. A ja samo htjela napisati "'ko je ova?" 😁😁
Ko god dođe u njegov dom sigurno drzi guzicu okrenutu zidu od straha
Božo se može pljuvat, dok istovremeno Ana Bavrka ne može. Ko je sad tu peško i pakšu?! Bravo za Božu, ne jbe živu silu a drugi plaćaju da ne bi bili popljuvani od kljix "mislilaca".
Sloboda i demokraciji je dobra stvar jer tu umjetnost doživljava preporod, ljudi upoznaju lakše druge običaje načine i uživaju raznolikiji život, naravno u okviru zakona jednakih za sve. U nacionalizmu tipa dodika, bakira, i čovića treba biti super hrabar da kao muško oblačiš ženske stvari, a to nijek kriminal, gori su oni zaostali što sve 'drugčije' bjesni napadaju. Svak NEK prdi na svoj način, nije kriminal osim ako tukne na jaja.
Svasta, ova neman je najgore sto ga prikazuju i daju mu medijsku paznju a trebali bi ga zakopat duboko. Ovaj svijet je bas otisao skroz u pogresno.smijeru pa ima jos ovih bolesnika kao ovaj samo se kriju. Šejtanaluk žešci, svasta
Sjeća se čovjek sebe u Bernu
Pazite se, ovo je navlakuša, tko uđe u njegov dom kao iz bajke kažu prvo ga mora primiti u pakšu
Prirodni izgled jednog bosnjaka
Božo uzima fine pare od LGBT loboja pa mora to opravdati preko ovakvih članaka i sličnih gluposti.
Nakaza!!!
Prestani se gledati u ogledalo!
Čudi me da nisu isključili komentare.
Citat"Ti si ono bate musko!Samo se pravis da si zensko!"Ekrem Jevric
A deras platio masno klixu eto zasto ga ovi reklamiraju nema sta drugo biti
Jel moguce da ova osoba dobija ovoliko prostora , znaci da smo probili dno dna
Lijepe batine drage
Bozo dobar lik. A i fino pjeva. To sto je " na svoju ruku"...Pa sta koga briga.
bozu za predsjednika iz pc